Meral Akşener’den Abdullah Gül açıklaması

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Çarşamba, Ocak 3 2018
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Abdullah Gül'ün aday olup-olmamasının kendilerini bağlamadığını açıkladı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun’da, partisi tarafından Atatürk Meydanı’nda düzenlenen mitinge gelenlere seslendi. Miting alanına geldiği sırada bir partili Akşener’e, Giresun’a özgü ıslık dili olarak ta bilinen Kuş dili ile ‘Fındığın başkenti Giresun’a hoş geldiniz’ diye seslendi. Akşener, gülümsediği partiliyi selamladı.

Konuşmasına bölge ekonomisinin en önemli tarım ürünü olan fındıkla başlayan Akşener, partilerin fındığa iyi geleceğini söyledi. Fındığın İtalyanlara peşkeş çekildiğini öne süren Akşener, fındık ürününde teşvik modelini getirerek fiyatları artıracaklarını ifade etti

“İMAMDAN BOL BİRŞEY YOK”

Hükümete yönelik eleştirilerde bulunan Akşener, ülkende birinci sorununun genç işsizliği olduğunu belirterek şunları söyledi:

“İl il geziyoruz. 15’inci durağımız; Giresun. Gördüğümüz birinci sorun genç işsizlik. 4 yıllık üniversite mezunu olup iş bulamayan gençlerden bahsediyoruz. Sorular çalındı çocuklar işsiz. Sorular çalındı anladık. ‘FETÖ’cüler çaldı ama kimler girdi? Ben Meclis başkan vekilliği unvanımla haksızlığa uğramış bir gencin sorununu çözemedim. Ya ‘FETÖ’ imamlarına, ya da AK Parti’nin imamlarına takıldık. İmamdan bol bir şey yok. Bu kadar gencin işsiz olduğu bir Türkiye’de ilan ediyorum: Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Tek adam rejimini kuramayacaksınız. O kadar kul hakkı aldınız ki yapamayacaksınız. Elinizde tek şey var o da OHAL üzerinden insanları korkutmak. Ama korkmuyorlar, işte buradalar. Ne yapacaksınız şimdi? Kanun Hükmünde Kararname üstüne kararname çıkartıyorsunuz. Ayıptır be ayıptır. 15 Temmuz’da millet indi sokağa 249 şehidimiz var. Allah mekânları cennet etsin. Millet görevini yaptı ama bunlar görevini yaptı mı? Devleti millet sokaktan topladı.”

“BEN ADAYIM KARDEŞİM”

İYİ Parti Kur

Bu haberler de ilginizi çekebilir