Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Akşener’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

SHABER3.COM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, akşam saatlerinde kalp çarpıntısı nedeniyle Ankara Kavaklıdere'deki Güven Hastanesi’ne kaldırıldı.

Akşener'in ritim bozukluğu teşhisi ile müşahede altında tutulduğu bildirilirken, genel durumunun iyi olduğu açıklandı.

“BU GECE HASTANEDE KALACAK”
Akşener'in sağlık durumuyla ilgili, hastanede yanında olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır'dan açıklama geldi.

Dikbayır, SÖZCÜ'ye “Meral Hanım'ın sağlık durumu iyi. Belki bu gece hastanede kalacağız. Kalbinde bir çarpıntı oldu. Bu yüzden hastaneye geldik, korkulacak bir durum yok ” dedi.

İYİ PARTİ’DEN AÇIKLAMA 
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi'ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız” dedi.

HASTANE SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI
Akşener’in sağlık durumuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamada da, “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener 12.01.2023 tarihinde (Bugün) hafif bir çarpıntı şikayeti ile Ankara Güven Hastanesi’ne başvurmuştur. Yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburculuğu planlanmıştır” denildi.

KARAMOLLAOĞLU’NDAN ‘GEÇMİŞ OLSUN’ TELEFONU
Öte yandan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Akşener’i arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Saadet Partisi’nden yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız, geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastanede müşahede altında olan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşeneri arayarak, sağlık durumu hakkında İYİ Parti yetkililerinden bilgi aldı ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti” denildi.

MANSUR YAVAŞ’TAN AKŞENER PAYLAŞIMI
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Twitter hesabından açıklama yaparak, “Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.


<< Önceki Haber Meral Akşener hastaneye kaldırıldı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER