Meral Akşener: İktidar yolcu

Meral Akşener, iktidar partisinin tek başına iktidar olamayacağını söyledi.

Meral Akşener: İktidar yolcu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Meral Akşener, iktidar partisinin tek başına iktidar olamayacağını söyledi. Akşener, “Umuyorum bu kutuplaşma, insanların birbirleriyle olan münasebetlerini ortadan kaldıran dil, bu saygısız dil kalkacak diye ümit ediyorum.” dedi. 

MHP)İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Meral Akşener Bağcılar’da seçmenlerle bir araya geldi. Bağcılar Meydanı’nda kurulan MHP seçim standını ziyaret eden Akşener burada MHP Bağçılar İlçe Teşkilatı yetkilileri tarafından karşılandı. Akşener, ziyarette partililerle bol bol hatıra fotoğraf çektirdi. 

Meral Akşener, MHP’nin bir bütün olarak tek başına iktidar için hazırlık yaptığını söyledi. Mevcut iktidarın gidici olduğuna belirten Akşener, “Hepimizim gördüğü bir şey var; iktidar partisi tek başına iktidar çıkaramayacak. Nitekim koalisyon sözlerini ilk defa kendileri söylüyor. Azınlık hükümeti meselesini bakanlık yapmış şahıslar söylüyor. Dolayısıyla benim görebildiğim iktidar, asabiyet de oradan kaynaklanıyor, yolcu.” değerlendirmesinde bulundu. 

Türkiye’nin 8 Haziran sabahının yeni bir manzara ile karşı karşıya olacağını dile getiren Akşener, “Umuyorum bu kutuplaşma, insanların birbirleriyle olan münasebetlerini ortadan kaldıran dil, bu saygısız dil kalkacak diye ümit ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Normalde seçimlerin selametini iktidar partilerinin sağladığını dile getiren Akşener, Türkiye’de ilk defa bir seçime muhalefet partilerinin sağduyu sözleriyle gidildiğini öne sürdü. Akşener, partilerinin büyük bir olgunluk içerisinde provokasyonlara karşı kendi taraftarını uyararak salimen bir seçimin yapılması için büyük gayret gösterdiğini sözlerine ekledi. Akşener daha sonra partililerin ‘Devletin başına devlet gelecek’ şeklindeki sloganları eşliğinden meydandan ayrıldı.
<< Önceki Haber Meral Akşener: İktidar yolcu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER