Meral Akşener'den çok sert açıklama

Bahçeli taraftarlarının arbede çıkarması sonrası bayramlaşma programında tekrar kürsüye çıkan Meral Akşener, “And olsun, şart olsun MHP’yi Saray’ın arka bahçesi yapmanıza engel olacağız.”dedi.

Devlet Bahçeli ayrı bayramlaşmayı da parelele bağladı

Meral Akşener’in bayramlaşma programının olduğu otele gelen bir grup, ‘Hareketin lideri Devlet Bahçeli’ şeklinde slogan atmaya çalıştı.

Bayramlaşmak için gelenler ile grup arasındaki sözlü tartışma, arbedeye dönüştü. Arbedenin yaşandığı esnada Akşener, solandan ayrıldı. Arbede sona erdikten sonra Akşener, salona dönerek bayramlaşma programına devam etti.

Akşener,  “Kavga ile gelinebilir ama millet iradesi ile gidecekler” dedi.  “Hiçbir Ülkücünün eli başka bir Ülkücüye kalkmaz.” diyen Akşener, şöyle devam etti:

”Buraya gönderilen o çocuklar da benim evlatlarım.  Gencecik çocukları gönderip varmış gibi gösterilmeye çalışılan bir kavganın parçası yapmaya gerek yok. Demirden korkan trene binmezmiş. Bizlere itirafta bulunanlara sesleniyorum. Buradan AKP’ye, Saray’a sesleniyorum. Dün demokrasi diye ağlayarak geldiniz, bugün aynı şeyi bize yapıyorsunuz. Çekin ellerinizi üzerimizden. And olsun şart olsun MHP’yi Saray’ın arka bahçesi yapmanıza engel olacağız. Yılmadan devam edeceğiz, başaracağız.”

“BAYRAMLAŞMAMIZI SABOTE ETMEK İSTEYENLERE ÜLKÜCÜ İRADE MÜSAADE ETMEMİŞTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel başkan adayı Meral Akşener, bayramlaşma programında çıkan arbedeye ilişkin sosyal medyadan açıklamada bulundu.

Twitter’dan paylaşımda bulunan Akşener, “Bayramlaşmamızı sabote etmek isteyenlere Ülkücü irade müsaade etmemiştir, etmeyecektir” ifadelerini kullandı.

MUHABİR AJANS
<< Önceki Haber Meral Akşener'den çok sert açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER