Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde'nin görevine son verildi...
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Kasım 3 2023
İYİ Parti lideri Akşener'in basın danışmanı İde'nin görevine son verildi. Kararı, Parti Sözcüsü Zorlu, sosyal medyadan duyurdu. İde'nin ilk yorumu "Ben de şaşkınım. olabilir ama uzun yıllardır birlikteydim. Bunu sayın Akşener'den duymak isterdim" oldu.
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Genel Başkan Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde'nin görevine son verildiğini duyurdu.
Zorlu'nun paylaşımı şöyle:
"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Basın Danışmanlığı görevini yürüten Sayın Murat İde’ye bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki meslek yaşamında başarılar dileriz."
İDE'DEN İLK YORUM
Halk TV'de Yeni Bir Sabah programını sunan gazeteci İsmail Küçükkaya, görevden alınan İde'nin ilk yorumunu paylaştı. Küçükkaya, İde'nin kendisine "Ben de şaşkınım. olabilir ama uzun yıllardır birlikteydim. Bunu sayın Akşener'den duymak isterdim" dediğini aktardı. İde, neden görevden alındığını ise bilmediğini söyledi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yasadışı bahis baronu, 'Ersan Şen pişmanlığını' anlattı2.THY, İran seferlerini iptal etti!3.Trump’tan ‘Venezuela’ya ikinci saldırı çıkışı4.'Cebimizden 5 kuruş çıkmayacak' denmişti: Şehir hastaneleri kara delik oldu!5.İstanbul Baro yönetimi beraat etti!
6.Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyaretinde, kaybolan toplumsal vicdanı nasıl izlediğini anlattı7.Borsa İstanbul’da manipülasyon soruşturması: 15 kişi tutuklandı8.Karayip Denizi'nde sıcak dakikalar! ABD askerlerinden bir tankere daha operasyon9.Dönerciden terör örgütü çıkarmaya çalışanlar 1 yıldır iddianame uyduramadı!10.Rıza Akpolat ‘rüşvet’ iddiasından yeniden tutuklandı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








