Mermer işçileri kan bağışında bulundu

Mermer işçileri kan bağışında bulundu

Muğla'da yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle topluma destek olan ve şehrin ekonomik gelişmesine katkı sağlayan Mermer şirketi Kızılay'a Kan bağışında bulundu. Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirten Muğla Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Çoban, 900 çalışanının düzenli olarak kan vereceğini kaydetti.

Kendisi Kızılay'a düzenli olarak kan bağışında bulunan Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Ali Çoban'ın Kavaklıdere ilçesindeki mermer fabrikasında çalışan işçiler de kan bağışında bulundu. Kavaklıdere Salkım mahallesinde bulunan Çobanlar mermer fabrikasına gelen Türk Kızılay'ı gezici mobil kan aracına mermer işçileri kan bağışında bulundu.

Kavaklıdere ve Bayır'daki fabrikalarına rutin olarak kan bağışına bulunmaya devam edeceklerini belirten Çobanlar Mermer Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Ali Çoban, "Ülkemizde kan bulamadığı için ölen insanlarımız var. Biz de Çobanlar Mermer olarak kendimiz ve işçilerimiz kan bağışına destek olmak istedik. Ayrıca kan vermek sağlımız içine faydalı" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Mermer işçileri kan bağışında bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER