Mersin'de bir parti ile derneğe kumar baskını


Mersin'de polis, Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı ile Mersin Mezitli Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne kumar baskını düzenlendi. Baskında 84 kişi hakkında kabahatler kanununa para cezası kesilirken, dernek ve parti yetkilisi 4 kişi için ise adli işlem uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kumar oynanması için yer temin etmek ve imkan sağlanmasına yönelik Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı ile Mezitli Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine baskın düzenledi. Operasyon sonrası bin 420 adet değişik renklerde tombala çekiliş kartı, 85 tombala çekiliş topu, 1 kamera, 1 tombala üfleme makinesi, 2 projeksiyon cihazı ve kumandası, 2 yaka mikrofonu, 1 üzerinde 1'den 90'a kadar rakamlar bulunan camlı numaratör kutu, 5 kilo çeşitli renklerde plastikten yapılmış tombala kapama pulu ele geçirildi.

Operasyon sonrası gözaltına alınan 84 kişiye Kabahatler Kanunu'na göre 17 bin 472 TL idari para cezası yazıldı. Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanı G.G., ile Mezitli Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı H.K. ve diğer şüpheli şahıslar A.C.D. ile B.Y. hakkında 'Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama' iddiasıyla adli işlem yapıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Mersin'de bir parti ile derneğe kumar baskını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER