Mersin'de ibadethanelerdeki temizlik çalışmaları sürüyor

Mersin'de ibadethanelerdeki temizlik çalışmaları sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan cami, cemevi ve kiliselerin temizlik çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada; Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın talimatı ile kurulan temizlik ekipleri, vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirdikleri her yerde temizlik çalışmalarını periyodik olarak sürdürüyor.
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı temizlik ekipleri, cami, cemevi ve kiliselerin temizlik işlerini gerçekleştirerek, vatandaşların hijyenik ortamlarda ibadet etmelerini sağlıyor. Vakumlu süpürge, halı yıkama ve gül suyu makineleri ile kent genelinde ibadethanelerin iç ve dış temizliği özenle gerçekleştiriliyor. Temizliğin ardından gül suyu sıkılan ibadethanelerde vatandaşlar huzur içinde ibadetlerini yerine getiriyor.

Ekipler tarafından günlük temizlik faaliyet raporları tutulurken, vatandaşların memnuniyetinin belirlenmesi adına da değerlendirme anketleri yapılıyor. Bu hizmetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a teşekkürlerini ileten vatandaşlar, uygulamadan oldukça memnun olduklarını dile getiriyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Mersin'de ibadethanelerdeki temizlik çalışmaları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER