Mersin'de kayıp kadın için seferber oldular


Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı Gezende Mahallesi'nde 'eşeğe bakmaya gidiyorum' diyerek evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 60 yaşındaki kadını bulmak için jandarma ve mahalle sakinleri seferber oldu.

Alınan bilgiye göre daha önce köy olan Gezende Mahallesi'nde yaşayan 12 çocuk annesi Havva Köprübaşı (60), dün saat 18.00 sıralarında çocuklarına 'eşeğe bakmaya gidiyorum' diyerek evinden ayrıldı. Daha sonra annelerinden haber alamayan çocukları, durumu komşularına ve jandarma ekiplerine bildirdi. Arama için seferber olan jandarma ekipleri ve mahalle sakinleri, bütün aramalara rağmen kayıp kadının izine rastlayamadı. Bunun üzerine Ankara'dan kadavra köpeği getirilmesine karar verildi. Aramaların yarın kadavra köpeği ile yapılacağı öğrenildi.

Kayıp olan Havva Köprübaşı'nın eşinin felçli olduğu, önceden kavgalı olduğu yakınlarının mahkemeye vermesi nedeniyle çarptırıldığı 3 bin lira para cezasını ödediği, ancak dün bin 500 lira daha ceza geldiğini öğrendikten sonra ortadan kaybolduğu iddia edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Mersin'de kayıp kadın için seferber oldular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER