Mersin'deki bar cinayeti 40 bin liralık alacak için işlenmiş


Mersin'de bar işletmecileri kardeşler arasında meydana gelen, 1 kişinin öldürüldüğü 1 kişinin ise ağır yaralandığı cinayetin zanlısı 6 kişi yakalandı. Cinayetin kaçak olarak iddia oynatımı nedeniyle oluşan 40 bin liralık alacak meselesi yüzünden işlendiği öne sürüldü.

Çarşamba günü merkez Akdeniz İlçesi Camiişerif Mahallesi'ndeki Antik Han'da meydana gelen olayla Sercan (33) ve Sertan (30) Kinli kardeşler alacak verecek meselesini konuşmak için söz konusu handa yazıhaneleri bulunan Mahmut (32) ve Muzaffer K. kardeşlerin yanına gitmiş burada çıkan silahlı kavgada Sercan Kinli olay yerinde hayatını kaybederken kardeşi Sertan Kinli ağır yaralanmıştı.

Olaydan sonra çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro amirliği ekipleri cinayet olayı ile ilgili olduğu iddia edilen Muzaffer K., Selçuk Ö., Mehmet M., İrfan D., Sedat Ü. ve Ömer K.'yı göz altına aldı. Cinayetin Sercan C.'nin kaçak iddia oynatımı nedeniyle İrfan D.'den oluşan 40 bin liralık alacak nedeniyle işlendiği ortaya çıktı.

İddiaya göre, Sercan C., 40 bin liralık alacağını istemek için Mahmut ve Muzaffer K.'nın yanında bulunan İrfan D.'nin yanına gitti. Burada küfürleşme sonunda çıkan tartışmanın ise silahlı kavgaya döndüğü öğrenildi. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken Mahmut K.'nın ise arandığı belirtildi. CİHAN
<< Önceki Haber Mersin'deki bar cinayeti 40 bin liralık alacak için işlenmiş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER