Mersin İdmanyurdu: 0 - Torku Konyaspor: 2


Stat: Mersin Stadyumu
Hakemler: Alper Ulusoy, Baki Tuncay Akkın, Cevdet Kömürcüoğlu
Mersin İdmanyurdu: Muammer Yıldırım, Gökçek Vederson, Milan Mitrovic, Loret Sadiku, Güven Varol, Serkan Balcı (Dk. 46 Mehmet Taş), Murat Ceylan (Dk. 56 Nurullah Kaya), Eren Tozlu (Dk. 65 Sinan Kaloğlu), Abdul Khalili, Tita, Prejuce Nakoulma
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Selim Ay, Jagos Vukovic, Barry James Douglas, Ali Çamdalı, Alban Meha, Abdou Razack Traore (Dk. 75 Volkan Fındıklı), Samuel Tobias Holmen, Rijad Bajic (Dk. 79 Halil İbrahim Sönmez), Dimitar Dimitrov Rangelov (Dk. 46 Ömer Ali Şahiner)
Goller: Dk. 61 Abdou Razack Traore, Dk. 76 Riad Bajic (Torku Konyaspor)
Kırmızı kart: Dk. 25 Tita (Mersin İdmanyurdu)
Sarı kartlar: Dk. 17 Nejc Skubic, Dk. 20 Dimitar Dimitrov Rangelov (Torku Konyaspor), Dk. 69 Güven Varol (Mersin İdmanyurdu)

Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 23. haftasında karşı karşıya gelen Mersin İdmanyurdu ile Torku Konyaspor maçında mücadeleyi konuk Torku Konyaspor ikinci yarıda bulduğu gollerle 2 - 0 kazandı.

Ev sahibi Mersin İdmanyur'dunda Tita 3 dakikada gördüğü iki sarı ve ardından kırmızı kartla 25. dakikada oyun dışında kalırken, Torku Konyaspor'a 3 puanı getiren golleri ise 61. dakikada Abdou Razack Traore ve 76. dakikada da Rijad Bajic kaydetti.

Bu sonuçla Torku Konyaspor puanını 40'a çıkardı ve maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Mersin İdmanyurdu ise 17 puanla 17. sırada kaldı.

60. dakikada gelişen Mersin İdmanyurdu atağında sağ kanattan bindiren, ceza sahasına girer girmez de pasını çıkaran Prejuce Nakoulma'nın ortasında ceza sahası çizgisinin biraz önünde topla buluşan Abdul Khalili'nin vuruşunda kaleci Serkan Kırıntılı uzanarak meşin yuvarlağı kontrol etti ve gole izin vermedi.

61. dakikada konuk Torku Konyaspor öne geçti. Bu dakikada Barry Douglas köşe vuruşunu sağ kanattan kullandı. Arka direğe doğru yaptığı ortayı Samuel Holmen altı pas üzerine çevirdi, bu noktada topla buluşan Abdou Traore kale alanı önünde yaptığı tek dokunuşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0 - 1.

67. dakikada Barry Douglas sol kanattan taşıdığı topu yerden pas olarak Alben Meha'ya kazandırdı. Alban Meha'nın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta ise meşin yuvarlak kalenin solundan az farkla dışarı çıktı.

76. dakikada Torku Konyaspor farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Mersin İdmanyurdu takımının beraberlik golü aradığı bölümde sağ kanatta önündeki boşluğu değerlendiren ve hızla çıkan Ömer Ali Şahiner rakip alana taşıdığı topu ceza sahası içerisine ortaladı. Boş pozisyonda Rijad Bajic kafa vuruşunu yaparak topu filelere gönderdi: 0 - 2.

82. dakikada Torku Konyaspor'dan Alban Meha taşıdığı top sonrasında pasını ceza sahasına giren Nejc Skubic'e verdi. Boş pozisyonda Nejc Skubic vuruşunu yaptı, ancak kaleci Muammer Yıldırım son bir müdahale ile topu kornere göndermeyi başardı.

86. dakikada Torku Konyaspor 3. gole çok yaklaştı. Bu dakikada Halil İbrahim Sönmez sağ kanattan taşıdığı top sonrası ceza sahası altı pas üzerine yerden topu çevirdi. Bu noktada Samuel Holmen topun gelişine vuruşunu yaptı, ancak meşin yuvarlak kalenin üstünden farklı şekilde dışarı çıktı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takımın çabası da gol getirmedi ve konuk Torku Konyaspor, sahadan 2 - 0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu: 0 - Torku Konyaspor: 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER