Mesai arkadaşı kadını döven kişiyi vatandaşlar etkisiz hale getirdi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Mayıs 3 2022
Antalya’da mesaiye geç geldiği için bayram namazına yetişemediğini iddia eden güvenlik görevlisi, mesai arkadaşı kadını sokak ortasında dövünce çevredeki vatandaşların hışmına uğradı.
Bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Erkan Şahin, mesaiye geciktiği için bayram namazına yetişemediğini öne sürerek aynı sitede güvenlik görevlisi Figen Kaya ile sokak ortasında tartışmaya başladı.
Daha sonra Erkan Şahin, Figen Kaya’nın boğazını sıkıp yumruk attı. Şahin’in Kaya’yı darp ettiğini gören çevredeki vatandaşlar koşarak olaya müdahale etti. Güvenlik görevlisi Kaya aldığı yumruk darbesiyle yere düştü. Vatandaşlar yere düşen Şahin’i yerde de tekmelemeye devam etti.
O anlar, güvenlik kamerası görüntülerine böyle yansıdı...
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!
6.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!7.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı8.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!9.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler10.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!


