Mescid-i Haram’da terörist saldırısı son anda engellendi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Haziran 23 2017
Arabiya TV, Suudi güvenlik güçlerinin Mekke'ye düzenlenecek bir terör saldırısının engellendiğini açıkladı.
Reuters haber ajansı, son dakika olarak duyurduğu haberde Mekke’deki Mescid-i Haram’da düzenlenecek bir terörist saldırısının engellendiği açıklandı.
Arabiya TV’ye dayandırılan haberde Suudi güvenlik güçlerinin Mekke’deki saldırıyı önceden engellediği belirtildi. Devlet televizyonu Al-Ekhbariya ve Al Arabiya TV’ye dayandırılan haberde güvenlik güçlerinin Mekke’deki iki, Cidde’deki bir terör grubunu etkisiz hale getirdiği belirtildi. Yetkililer, saldırganların camideki ziyaretçileri hedeflediğini söyledi.
Sabah saatlerinde Al Arabiya TV, güvenlik güçlerinin “arananlar listesi”nde olan bir adamın vurularak öldürüldüğünü ifade ederken, bazı kişilerin de gözaltına alındığını açıkladı. Silahlı saldırganın terörizmden arandığı ve güvenlik güçleriyle çatıştığı kaydedilmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var, yüzlerce kişi gözaltında2.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!3.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı4.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti5.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!
6.İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında 40 kişi öldü7.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı8.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi9.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü10.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve...

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti

DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelend...


