Messenger'a yeni özellik!

Facebook Messenger'a yeni bir özellik ekleniyor...

Messenger'a yeni özellik!

Bu özellikle birlikte Facebook Messenger’ın daha aktif kullanılması planlanıyor. İnternet piyasasına düştüğü ilk günden bu yana hız kesmeden büyüyen Facebook, farklı özellikleri bünyesine katmaya devam ediyor. 

Çalışmaların meyvesi olarak kullanıcıların daha özgür bir platforma takılmasını isteyen sosyal ağ devi, yaklaşık 50 uygulamayı (GIF animasyonu, video, ses gönderme gibi) Messenger’ın içerisine dahil etmiş ve olumlu geri dönüşler almıştı. İnternette dolaşan söylentiye göre Facebook, bu özelliklerin yanına birde oyunları eklemeyi planlıyor. Zaten hali hazırda birçok formata ev sahipliği yapan Messenger’ın bu yeni özellikle birlikte tavan yapması bekleniyor.

Konuyu yakından takip eden yabancı basında yer alan haberlere göre ise Facebook’un bu özelliği aktif etmesi aslında geç kalınmış bir hareket. Messenger kullanıcılarının uygulamaya karşı pasif bir tavır sergilemesinden yola çıkarak özelliği canlandırmak isteyen Facebook’a geri dönüşler hangi yönde olur bilinmez. Fakat konu başlığının ‘oyun’ olduğu düşünüldüğünde kötü gidişatın yönünü değiştirecekleri kesin gibi. 

webtekno.com


<< Önceki Haber Messenger'a yeni özellik! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER