Messi Arjantin’e dönebilir

Barcelona’nın süperstarı ülkesi Arjantin’de yayınlanan El Grafico dergisine açıklamalarda bulundu.

Messi Arjantin’e dönebilir

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona’nın dünya yıldızı futbolcusu Lionel Messi, ülkesi Arjantin’de yayınlanan El Grafico dergisine konuştu. Messi, Barcelona’dan ayrıldığında nerede oynamak istediğini de açıkladı.

“Arjantin’e dönmeyi düşünüyorum”

Beş Ballon d’Or ödülü sahibi Arjantinli süperstar, Katalan ekibinden ayrıldıktan sonra ülkesine dönüp, orada da bir süre futbol oynamak istediğini söyledi. Futbol hayatına Arjantin ekibi Newell’s Old Boys’ta başlayan Messi, şu ana kadar attığı 302 golle İspanya La Liga tarihinin en skorer oyuncusu konumunda bulunuyor.

Ülkesine dönme planları hakkında konuşan Messi, “Bu hala yapmak istediğim bir şey. Ne zaman olacağını bilmiyorum ama bu bir olasılık” dedi.

“Rekor kırmak umrumda değil, kupalar önemli”

Açıklamalarına devam eden 28 yaşındaki oyuncu “Kendime ne kısa vadede ne de uzun vadede bir hedef belirlemedim ama vücudum bana izin verdiği sürece futbol oynamak istiyorum ve şu anda takıma kattığım şeyler var. Ne zaman doğru anın geldiğini hissedersem, o zaman kararımı vereceğim” dedi.

Arjantin Milli Takımı’nda da kaptanlık görevini yürüten Messi; her ne kadar bireysel rekorları birer birer altüst etse de, takımla başardıklarının her zaman daha önemli olduğunu söyledi. Messi, “Ben milli takımla bir şeyler kazanmayı tercih ederim. Rekorlarla ilgilenmiyorum. Rekor kırmak, sana kupaları getirmiyor. Arjantin her yenildiğinde çok üzülüyorum, çünkü yenmemiz gerektiğini biliyorum. Hem Dünya Kupası hem de Copa America’yı kazanmak için gereken çabayı göstermiştik” sözleriyle açıklamalarını sonlandırdı.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Messi Arjantin’e dönebilir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER