Messi hakkında olay milli takım iddiası

Diego Simeone’nin kayınbiraderi ve eski Arjantin Milli Takımı antrenörü Carlos Dibos, Lionel Messi hakkında olay bir iddia ortaya attı. Dibos, Lionel Messi’nin milli takımda istediği tercihleri özgürce yaptırdığını açıkladı.

Messi abarttı!

Bir dönem Arjantin Milli Takımı’nda antrenörlük yapan ve aynı zamanda Atletico Madrid’in Arjantinli teknik adamı Diego Simeone’nin kayınbiraderi olan Carlos Dibos, Arjantin’de bir radyoya olay açıklamalarda bulundu. 

Dibos, Lionel Messi’nin Arjantin Milli Takımı’nda istediği her şeyi özgürce yaptırdığını belirterek, “Messi takımın teknik direktörünü ve milli takıma çağırılacak oyuncuları seçmek başta olmak üzere takımda her istediğini yaptırıyordu. Artık bunu söylemekte bir engel görmüyorum. Çünkü artık Arjantin’de onun bu davranışlarından çok sıkıldık.” ifadelerini kullandı. 

(2006 yılında Carlos Dibos ve Lionel Messi Arjantin Milli Takımı’nda antrenmandayken)

Diego Simeone’nin Lionel Messi istemediği için Arjantin Milli Takımı’nın başına geçmediği iddiaları üzerine de konuşan Dibos, “İnsanların kafalarındaki çılgın düşüncelere anlam veremiyorum. Messi istemediği için Diego Simeone’nin milli takımın başına geçmeyeceğini söyleyen gazetecilere gerçekten inanamıyorum. Bu adamlar gerçekten de keçileri kaçırmış.” şeklinde konuştu. 

Carlos Dibos, Alfio Basile’nin Arjantin Milli Takım teknik direktörlüğü yaptığı 2006 ile 2008 yılları arasında takımın kondüsyon antrenörlüğü görevini üstlenmişti. Dibos, Arjantin Milli Takımı’nda o dönem ilk kez 2005 yılında takıma çağrılan Lionel Messi ile de birlikte çalışmıştı.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Messi hakkında olay milli takım iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER