Messi'den şok haber

Barcelona dünya yıldızı Messi’nin böbreklerinden yaşadığı rahatsızlık nedeniyle bir dizi kontrolden geçeceğini açıkladı. İspanyol basınının iddialarına göre Arjantinli oyuncuya cerrahi müdahale yapılabilir.

Messi'den şok haber

İspanya La Liga takımlarından Barcelona, yıldız futbolcusu Lionel Messi’nin hastalığıyla sarsılıyor. Geçtiğimiz aylarda böbrek taşı ağrısından dolayı bazı maçları kaçıran Arjantinli futbolcu böbreklerindeki problem sebebiyle kontrolden geçti. Yıldız isim yapılan kontrollerin ardından yeniden idmanlara çıkabilecek duruma geldi.

Barcelona Kulübü yaptığı açıklamada Messi’nin böbrek rahatsızlıkları nedeniyle bir dizi analizden geçeceğini duyurdu. Katalan kulübünün İspanya Kral Kupası yarı final rövanş maçında Valencia ile oynayacağı maçta forma giymeyecek olan 28 yaşındaki oyuncu dün yapılan antrenmana katılmamıştı.

Messi geçtiğimiz aralık ayında da yaşadığı rahatsızlıktan dolayı Barcelona’nın Dünya Kulüpler Kupası maçında Guangzhou Evergrande ile oynadığı maçta forma giyememişti.

İspanyol basınında çıkan iddialara göre ise yıldız futbolcuya endoskopik cerrahi müdahale yapılabilme ihtimali bulunuyor. Takımla birlikte çalışmalara katılamayan Messi çarşamba günü arkadaşlarına katılacak. Oyuncunun 14 Şubat pazar günü Celta Vigo karşısında görev alma ihtimali de oldukça düşük.

Kariyerindeki beşinci Altın Top Ödülü’nü kazanan Messi, sakatlığının ardından sahalara harika bir dönüş yapmıştı. Bu sezon Barcelona formasıyla çıktığı 28 maçta 24 gol atıp 11 de asist yapan yıldız oyuncu Suarez ve Neymar’la birlikte takımının gol yükünü çekmeye devam ediyor.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Messi'den şok haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER