Metal işleme sektörü 'Teknoloji Zirvesi'nde buluşuyor


Metal işleme sektörü işbirliği ile Yağmur Fuarcılık'ın düzenlediği 3T- 14. Uluslararası Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir Alanı C holünde 10-13 Mart 2016 tarihinde kapılarını açacak. 3T Fuarı'na bu yıl yurtiçi ve yurtdışından temsilcilikleri kanalıyla Danimarka, ABD, Almanya, Kanada, Tayvan, Çin, İtalya, İsviçre, Avusturya, İngiltere, Hollanda, Finlandiya, Japonya, Kore, Hindistan, Güney Kore, Brezilya, Çek Cumhuriyeti, İspanya, Portekiz, Polonya, Belçika, İsveç ve Türkiye olmak üzere 250'den fazla firma katılacak.

3T 2016 Fuarı'nda ziyaretçiler, CNC dik-yatay işlem merkezi ve torna tezgahları, talaşlı imalat makineleri, metal-sac işleme makineleri, yüzey işleme makineleri, hidrolik-eksantrik presler, kaynak makineleri ve ekipmanları, kaynak otomasyon sistemleri, kaynak ve dolum malzemeleri, fiber lazer sistemler, kalıp sistemleri, otomasyon teknolojileri, CAD-CAM sistemleri, CNC plazma kesim makineleri, kumlama makineleri ve kabinleri, sanayi tekerlekleri, çubuk sürme sistemleri, tel erozyon makineleri, hızlı delik delme makineleri, endüstriyel robotlar, lazer kesme sistemleri, şerit testere tezgahları, markalama makineleri, yan sanayi ürünleri, elektrik motorları-redüktörler, kesici-delici-tutucu takımlar, hırdavat ve el aletleri, endüstriyel yağlar, boru-profil makineleri, rulman, konveyör sistemleri, delikli sac, ölçüm cihazları ve sistemleri gibi metal işleme teknoloji zincirinin tamamına ulaşma şansını elde edecek.

ZİYARETÇİ HEYETLERİ DÜZENLENİYOR

Katılımcı firmaların yeni pazarlara ulaşması için önemli olanaklar sunacak 3T'2016 Fuarı boyunca Sanayi ve Ticaret Odaları, Madeni Eşya Odaları işbirliği ile Adana, Ankara, Aydın (2), Balıkesir (2), Bursa (2), Çanakkale, Denizli, Isparta, Karaman, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Uşak olmak üzere 14 farklı ilden Anadolu delegasyonu fuarı ziyaret edecek. CİHAN
<< Önceki Haber Metal işleme sektörü 'Teknoloji Zirvesi'nde buluşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER