Metin Albayrak: Kimse bizim zekamız ile oynamasın


Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Hakemler nasıl atanıyor biliyoruz. Kimse bizim zekamız ile oynamasın." dedi.

Albayrak, Süper Lig'in 21. haftasında Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldıkları maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Güzel bir maç olduğunu kaydeden Albayrak, "2-0 dan geri döndük bunlar büyük takımların geri dönüşleri, futbolcularımızı da tebrik ediyorum güzel bir ikinci yarı oyunu ile geri dönüş yaptık. Mağlup da olabilirdik ama güzel bir maç oldu ve buraya gelen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Ancak tabi ki ligin sonlarına doğru gelindi. Artık zor maçlar var herkes puan hesapları yapıyor. Şampiyonluk yolunda ve küme düşme hattında her takım varını yoğunu ortaya koyuyor. İlk yarıda çok pozisyonumuz vardı ama olmayınca olmuyor işte futbolunda güzelliği burada. Hiç ummadığımız bir anda gol yedik ve mağlup duruma düştük. İkinci yarıda da inancımızı kaybetmeden çıktık beraberliği yakaladık, galipte gelebilirdik ama olmadı." diye konuştu.

Beşiktaş'ın eksik maçları hakkında da konuşan Metin Albayrak, "Biz büyük bir takımız ve bunun altından kalkmasını biliriz. Oynamadığımız maçlar hakkında varsayım yapmak doğru değil. Biz o yüzden önümüze bakacağız her maçımızı kazanıp yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Hakemler hakkında ise siyah beyazlı yönetici, "Maalesef dönüp dolaşıp yine aynı yerlere geliyoruz. Hakemlerle ilgili pozisyonlar daha öne çıkıyor ve futbol hep arka planda kalıyor. Biz kendimize herhangi bir adaletsizlik yapılmasını istemiyoruz biz adalet sağlanmasını istiyoruz. Kamuoyu da her şey herkesin gözünün önünde. Türkiye Kupası'nda yapılan hakem hatalarından sonra Merkez Hakem Kurulu (MHK) Tolga Özkalfayı ödüllendirmedi ceza verdi ve bu haftaki maçlara vermedi. Demek ki biz haklıyız. Bu haftaki maçta da 2 tane kritik pozisyon var. Mehmet Batdal kendisi bile kırmızı kart gördüğünü düşünüp oyundan çıkarken arkadaşları geri çekiyor. Ne hikmetse hakem görmüyor. Öbür tarafta İsmail'e Mahmut vuruyor onu görmüyor. Doka oradan basıyor onu görmüyor. Onu görme bunu görme ne olacak? Sezon başında Başkanımız konuştu biz her şeyi görecek durumuzdayız kimse bizim zekamız ile oynamasın. Atamalarla ilgili ne oluyor her şeyi biliyoruz. Herkes ev ödevini iyi yapsın. Biz kendi ödevimizi iyi yapıyoruz çıkıyoruz takımız aslan gibi oynuyor. Kimse bizi şampiyonluk hedefimizden alı koyamaz Bu sene inşallah şampiyon olacağız." diyerek sözlerini tamamladı.
FENERBAHÇE HOCASI PEREİRA KARŞILAŞMAYI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda izledi. Maç sonrası stattan ayrılan Portekizli hoca açıklama yapmaktan uzak durdu.
CİHAN
<< Önceki Haber Metin Albayrak: Kimse bizim zekamız ile oynamasın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER