Metro Turizm'de bir skandal daha
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 15 2016
Sapık muavin olayıyla Türkiye’nin tartıştığı Metro Turizm şirketi yine skandal bir olayla gündemde.

Metro Turizm'de bu kez otobüs şirketinin şoförlerinden biri yolcusunu yaralamaktan karakolluk oldu. Geçtiğimiz günlerde Kırşehir'de yaşanan olay mağdur yolcunun Emniyet'e yaptığı şikayet başvurusuyla ortaya çıktı.
İddiaya göre Kırşehir otogarına yolcu taşıyan Metro Turizm'e ait servis 45 dakika geç geldi. Bundan dolayı yolculardan Halil Köse ile Metro Turizm'in servis şoförü ile tartıştı.
Yaşanan gerginlikten sonra şoför hiç bir açıklama yapmadan aniden aracın gazına basınca yolcu Köse sol kolunu kapıya çarparak yaralandı.Yaralanan yolcu aldığı sağlık raporu ile karakola giderek araç şoföründen şikayetçi oldu.
Olaydan sonra şoför adeta sırra kadem bastı. Hiç bir yerde bulunamadı. İddiaya göre Emniyet güçleri şahsı bulmak için de hiçbir çaba sarf etmedi.
Özgür Düşünce
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.MESEM’i protesto ettikleri için tutuklanan 16 kişi tahliye edildi

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







