MHK Başkanı Müftüoğlu'ndan Çoban yorumu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 30 2015
MHK Başkanı Müftüoğlu, hakem Deniz Çoban ile ilgili konuştu.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçının hakemi Deniz Çoban'ın, maçta yaptığı hatalar nedeniyle canlı yayına çıkıp özür dilemesini "yanlış bir hareket" olarak değerlendirdi.
Müftüoğlu'nun açıklamaları şöyle;
"TFF'nin talimatları, MHK'nin kuralları var. Bunlar kesin. Deniz Çoban kişilik olarak sevdiğim bir insan. Dostum ve arkadaşım. Ama yanlış iş yaptı. Kendisi normale dönsün, kesin kararını verdikten sonra biz de kararımızı vereceğiz. Psikolojik sorunlar yaşıyor ise, yine de kurallar çerçevesinde hareket etmesi lazımdı. Yine de maç sonu teknik direktörlerin soyunma odasına gidip, canlı yayın haricinde onlarla konuşabilirdi."
DHA-Spor
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...2.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'3.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti4.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!5.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!
6.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!7.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi8.Binbaşı ihbar etti generale 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' davası açıldı!9.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı10.Uyuşturucu soruşturması: Mal varlığına el konulan iş adamının şöförü herşeyi anlattı!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







