MHP adayları esnaf odalarından destek istedi


MHP Adana milletvekili adayları, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (ESOB) ziyaret ederek, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

İl Başkanı Yusuf Baş ile MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, milletvekili adayları Cahit Öztok, Mehmet Ali Arslan, İsa Ayanoğlu, İbrahim Sezer, Ayla Emrahoğlu, Hüseyin Yıldırım, Hatice Yüce ve Ersen Tüzener'den oluşan MHP heyetini, Birlik Başkanı Nihat Sözütek esnaf odası başkanları ile birlikte karşıladı.

MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, esnaf ve sanatkarların ekonominin can damarı, lokomotifi, orta direk denilen, alın teri ve emeği ile geçinen, istihdam oluşturan, vergisini de son kuruşuna kadar vererek Türk ekonomisini ayakta tutan en önemli kesim olduğunu belirtti. Yılmaz, "Esnaf çökerse Türk ekonomisi çöker. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Çok ciddi ödeme sıkıntılarınız olduğunu biliyoruz. Sizin sorunlarınızla ilgili onlarca kanun teklifimiz ve soru önergelerimiz var mecliste. Yine seçim beyannamemizde esnaflar ile ilgili projelerimiz var. İnşallah iktidarımızda bunları da çözeceğiz." dedi.

Toplumun tamamının sıkıntılı olduğu süreçte 7 Haziran Seçimleri yapıldığını, sonuçların da halkın birlik ve beraberlik istediğini gösterdiğini aktaran Yılmaz, 23 Temmuz'dan itibaren yaşananların, Türkiye'de yaşayan halkların bin yıllık kardeşliğine darbe vuracak, iç savaş dahil ülkeyi bilinmeyene sürükleyecek bir durum ortaya çıkardığına dikkat çekti.

Milletvekili Yılmaz, "Ankara'nın göbeğinde, birkaç gün önce Cumhuriyet tarihimizin en kanlı terör eylemi yaşanmıştır. Temmuz ayı itibariyle hükümetin kurulması gerekiyordu. Ama 7 Haziran akşamı, Türkiye'de 1 Kasım'da yeni bir seçim olmasını isteyen bir kişi vardı, o da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan idi. 13 yıldır bu ülkeyi tek başına yöneten, demokrasi, hukukun üstünlüğü, sessiz yığınlar, orta ölçek, kimsesizler diyenler,17 - 25 Aralık ve MİT Tırları başta olmak üzere hukuk dışı işlere girdiler. Bunların açığa çıkmasını istemeyenler, bugün ülkemizi kan gölüne çeviren süreci yaşatıyorlar. Türkiye'de, Suriye'deki gibi Esad tarzı yönetim isteyenlere hayır demek, Atatürk'ün kurduğu bin yıllık kardeşlik hukuku içerisinde yaşayacak bir ülkeye evet demek için esnaf ve sanatkarlarımızdan da MHP'ye destek istiyoruz." diye konuştu.

Birlik Başkanı Sözütek de MHP adaylarına başarılar dilerken, "Burası sizin yuvanız. Bizler de toplum, halk, yurttaş ve esnaf adına taleplerde bulunduk, tepki verdiniz, TBMM'de sesimiz oldunuz, yardımcı oldunuz. Artık vatandaşın da uyanması lazım. Esnaf ve sanatkarlarımız doğruları biliyor. Allah yolunuzu açık etsin. Başka Türkiye yok, ülkemize sahip çıkalım. Başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber MHP adayları esnaf odalarından destek istedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER