MHP Çağrı Heyeti: Bahçeli gelmezse...

MHP Çağrı Heyeti Sözcüsü Ayhan Erel, "Sayın Genel Başkanımızın konuşmaları şeklinde bir madde koyduk, katılmadığı takdirde veya kongreye bir yetkili göndermediği halde bu kongreyi biz yaptığımız için mahkemece kayyum atanması veya görevlendirme yapılması halinde bu görevleri çağrı heyeti üstlenecektir"

MHP Çağrı Heyeti: Bahçeli gelmezse...

MHP Çağrı Heyeti, 19 Haziran Pazar günü Ankara'da düzenlenecek olan tüzük kurultayına ilişkin açıklama yaptı.

MHP Çağrı Heyeti Sözcüsü Ayhan Erel şunları söyledi: Çağrı heyeti olarak görevli olmamıza rağmen Genel Merkeze karşı diyaloğa açık bir tutum sergiledik. Malesef karşılık bulamadık. Diyalog kapımız bundan sonraki aşamalar için de açıktır. Gelinen aşamada görevimizi titizlikle sürdürüyoruz. 19 Haziran'da bir bayram şöleninde kongreyi yapacağız, başka görüntüler bekleyenlerin hevesleri kursağında kalacaktır. Kongre için her türlü hazırlıklar yapılmıştır. Genel Merkezimiz de kongreye davet edilmiştir."

Erel, "Sayın Genel Başkanımızın konuşmaları şeklinde bir madde koyduk, katılmadığı takdirde veya kongreye bir yetkili göndermediği halde bu kongreyi biz yaptığımız için mahkemece kayyum atanması veya görevlendirme yapılması halinde bu görevleri çağrı heyeti üstlenecektir" dedi.
<< Önceki Haber MHP Çağrı Heyeti: Bahçeli gelmezse... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER