MHP'de teşkilat kapatma tepkisi: Partinin durumu içler acısı


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından kapatılan teşkilatlar arasında Kilis de yer aldı. Partinin görevden alınan İl Başkanı Arif Amoca, tüzük değişikliği için verdikleri imzadan dolayı muhalif durumuna düştüklerini belirterek, partinin içerisinde bulunduğu durumu içler acısı olarak nitelendirdi.

Genel merkezin kararı hakkında değerlendirmede bulunan Amoca, karara saygılı olduklarını açıkladı. Tabanın sesine kulak vererek tüzük değişikliği için imza verdiklerini hatırlatan Amoca, "Bu imzadan dolayı da kendilerine muhalif olduk. Bunun için teşkilatı kapatıp başka arkadaşlara görev verdiler. Allah yollarını açık etsin. Biz davamızdan vazgeçmedik. Partimizin yanındayız." dedi.

MHP'nin içerisinde bulunduğu süreç ile ilgili 'içler acısı' nitelendirmesinde bulunan Amoca, "Türkiye'nin şu an gündemi meydanda. Hele hele memleketimiz olan Kilis'in durumu meydanda. Kendi vatandaşımızı tanıyamaz hale geldik. Buna nazaran partimizi, artık kimlerden alıyorlarsa güçleri, parçalama yönündeler. Ama bunu beceremeyecekler. Türk halkı, milliyetçiler sağduyuludur. Allah hakkımızda hayırlısını versin." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber MHP'de teşkilat kapatma tepkisi: Partinin durumu içler acısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER