MHP İl Başkanı Karataş'tan yolsuzluk çıkışı

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, 25 Aralık Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu yapan polislere için ‘şeref madalyası verilmesi gerekirdi’ dedi.

MHP İl Başkanı Karataş'tan yolsuzluk çıkışı

Dünyanın hiçbir yerinde hırsızların dışarıda gezmedeğini vurgulayan Karataş,”Hırsızları yakalayanlara şeref madalyası verilmeliydi “25 Aralık, milyarlarca doların nasıl iç edildiğinin kamuoyuna yansıdığı ve sergilendiği gündür. Dünyanın hiçbir yerinde hırsızlar dışarıda gezemez. Onları yakalayanlara şeref madalyası verilmesi gerekir. O kasalardan ve ayakkabı kutularından çıkan paralar, o polis memurlarına teklif edildi. Bu paraları alın ve susun diye. Onlar ise 2 bin 500 lira maaşı tercih etti. Çoluk çocuğumuza haram yedirmem diyen vatan evlatlarıdır onlar. Hukuk ve adaleti sağlamak isteyen yiğitlerin hepsini zindana atsalar da onlar gibi düşünen binler, hatta milyonlar var” dedi.

Muhalefetin sesi oldukları için özgür basın susturulmaya çalışıldığını ifade eden Karataş “RTÜK, Türkiye Cumhuriyeti Dev-leti’nin bağımsız bir kurumu mu? Digiturk’e sen bunu yapamazsın dedi mi? Hak edilmiş bir frekans varken bunu yok sayamazsınız. Bu hür basını da sırf muhalefet partilerinin mensupları değerlendirme yapıyor diye Digiturk’ten, Türksat’tan atmaya çalışıyorsun. Hürlükten bağımlılığa giden bu millet zincirleri koparır” diye konuştu.
<< Önceki Haber MHP İl Başkanı Karataş'tan yolsuzluk çıkışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER