MHP İl Başkanı Taşdoğan: Listemizde hırsız, arsız, satılmış isimler yok


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, 1 Kasım seçimleri için hazırlanan aday listesini değerlendirdi. Taşdoğan, "Listelerimizde, işbirlikçi, gizli ajandası olan, devşirme, kandırılmış, aldatılmış, hırsız, arsız, satılmış isimler yok. Adaylarımız, milletin içerisinden çıkmış, kendi öz evlatlarıdır." dedi.

Türkiye'nin 7 Haziran seçimlerinin ardından siyasi, ekonomik ve sosyal anlamda zor günler geçirdiğini dile getiren Taşdoğan, 1 Kasım seçimlerinin ülkenin içinde bulunduğu kaostan çıkması için önemli bir fırsat olduğunu söyledi. 7 Haziran'da seçim sonuçlarından hoşnut olmayanların ülkeyi kaosa sürüklediğini, özellikle koalisyon görüşmelerinde samimiyetsiz davranarak ülkeyi erken seçime götürmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Taşdoğan, şunları söyledi: "7 Haziran seçimlerinin ardından halkın iradesini içine sindiremediler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'li yöneticiler koalisyon hükümeti kurulmaması için ellerinden geleni yaptılar. Millete de görüşme yaptıkları partilerin koalisyona yanaşmadığı gibi bir algı yaymaya çalıştılar. Ancak halkımız her şeyin farkında. Bu süreçte terör hortladı, ülke kan gölüne döndü. Tüm bu yaşananları ve sebebini halkımız gayet iyi anladı. Gözlerini iktidar hırsı bürümüş, kendi ikballeri için ülkeyi ateşe atmaktan çekinmeyenlere halkımızın 1 Kasım'da gereken dersi vereceğine inanıyoruz." diye konuştu.

'ARTIK ALDATMA VE KANDIRMA PARTİSİNİN SONU GELMİŞTİR'

MHP'nin 1 Kasım seçimleri öncesi belirlediği adayların milletin kendi içerisinden çıkmış, yüreği vatan ve millet sevdasıyla dolu kadrolardan belirlendiğini kaydeden Taşdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Listelerimizde, işbirlikçi, gizli ajandası olan, devşirme, kandırılmış, aldatılmış, hırsız, arsız, satılmış isimler yok. Adaylarımız, milletin içerisinden çıkmış, kendi öz evlatlarıdır. 1 Kasım, 13 yıldır Türkiye'nin üzerine kâbus gibi çöken AKP iktidarından kurtulmak için bir fırsattır. Milletimiz özellikle 7 Haziran seçimleri sonrası yaşananları tüm çıplaklığıyla gördü. MHP'nin milletvekilliği için milletin onayına sunduğu isimlerin hepsi birbirinden kıymetli, bilgili, ülkemizi içinde bulunduğu kaos ve darboğazdan çekip çıkaracak nitelikte insanlar. Milletimizin inancı, desteği ve dualarıyla inşallah genelde ve yerelde birinci parti olacağımıza inanıyoruz. Artık Aldatma ve Kandırma Partisinin sonu gelmiştir. Millet artık yalanlara, istismara, tehdit ve şantajlara boyun eğmeyecektir. Gün, ülkeyi kaos, terör, bölünme kaygısı, bozulmak istenen bin yıllık kardeşliği koruma ve ülkeye nefes aldırıp, düzlüğe çıkarma günüdür. MHP olarak tek başımıza iktidara talibiz ve ülkemizi içinde bulunduğu durumdan kurtaracak iman ve inanca sahibiz. Takdir halkımızındır. Milletimiz, 1 Kasım'da ülkesinin birlik, beraberlik, huzur ve barış ortamının sağlanması için ayağına kadar gelen bu fırsatı geri çevirmeyecektir." CİHAN
<< Önceki Haber MHP İl Başkanı Taşdoğan: Listemizde hırsız, arsız,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER