MHP'li Karataş: Bütün vatandaşımızın kanı akmaya devam etmektedir

MHP'li Karataş: Bütün vatandaşımızın kanı akmaya devam etmektedir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, çözüm sürecinin ihanet olduğunu belirterek Türkiye'yi 7 Haziran sonrası bu hale getirdiğini söyledi. Karataş, "Ülkenin bölünme tehlikesine sürüklendiği, Türkiye'nin insanlarının akıllarında bile dönem dönem bölünme tehlikesi yaşatıldığı, üniter yapının tehlikeye girdiği bu süreçte, bu duyguları bu millete yaşatan bu iktidardır. Annelerin gözyaşı akmasın derken, ülkede bütün vatandaşımızın kanı akmaya devam etmektedir. Bırakın annelerin gözyaşının akmasını, yüzlerce askeri vatandaşı öldürülmüş teröre kurban gitmiştir." dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve 1. Bölge milletvekili adaylarının Ümraniye Trabzon Park'ta genişletilmiş istişare toplantısına Anadolu yakasındaki 366 muhtar, sivil toplum kuruluşları, yerel gazeteciler ve meslek kuruluşları katıldı. Burada bir konuşma yapan Karataş, iktidarı eleştirdi.

17-25 Aralık'ın asrın yolsuzluğunun günyüzüne çıktığı gün olduğunu belirten Karataş,"Bu toplum muhafazakar, mütedeyyin, maneviyatçı, milli değerlerine inanan Cumhuriyet değerleriyle de varlığını sürdüren bir topluluktur. Adalet ve Kalkınma Partisi'de bunların bütün değerlerini sömüren ve 13 yıldır da sömürdüğünü gösterdiği hal ve hareketleri vardır. Allah'ın yasaklarını delerek garibin, gurabanın, yoksulun, kimsesizin, gözü yaşlıların hakkını gaspederek, toplumda milli gelir dağılımındaki haksızlığı ortaya koyarak zenginle fakir arasındaki makas kilometrelerce gelmiştir. Onun için 17-25 Aralık asrın yolsuzluğunun gün yüzüne çıktığı gündür. Sokakta herkesin gördüğü, duyduğu, kulaktan kulağa konuştuğu iş dünyasında iş adamının rüşvet vermeden iş yapamadığı bir 13 yıl yaşıyoruz. Bu utanç onlara yeterlidir. Yapmış oldukları yolsuzluk, hırsızlık, ve rüşvet olaylarını hatırlattığınız gün bunların size konuşacağı hiçbir şey yoktur." ifadelerini kullandı.

'Çözüm süreci adında başlattıkları bize göre ihanet sürecinin 7 Haziran sonrası Türkiye'yi getirdiği noktada ortadadır.' diyen Karataş konuşmasına şöyle devam etti: "Ülkenin bölünme tehlikesine sürüklendiği Türkiye'nin insanlarının akıllarında bile dönem dönem bölünme tehlikesi yaşatıldığı, üniter yapının tehlikeye girdiği bu süreçte, bu duyguları bu millete yaşatan bu iktidardır. Annelerin gözyaşı akmasın derken, ülkede bütün vatandaşımızın kanı akmaya devam etmektedir. Bırakın annelerin gözyaşının akmasını, yüzlerce askeri vatandaşı öldürülmüş teröre kurban gitmiştir."
CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Karataş: Bütün vatandaşımızın kanı akmaya... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER