MHP'li Korkmaz: Evlenecek gençlerimize destek olacağız


MHP Kayseri milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, evlenecek çiftlerin büyük sıkıntılar içerisinde olduğunu belirterek, "Ekonomik kriz, ekonomik sıkıntılar anne ve babalarla evlenmeyi düşünen çiftlerimize büyük darbe vuruyor. Gençlerimize böyle bir dönemde destek olacağız" dedi.

Milletvekili adayı ve işadamı Süleyman Korkmaz, evlenen gençlere üç çocuk söyleminde bulunanların bu insanların geçimleri ile ilgili herhangi bir destekte bulunmadığını dile getirdi. Korkmaz, MHP'nin gençlerin sıkıntılarını çok iyi bildiğini belirterek, "Evlenecek ihtiyaç sahibi gençlerimizin yanında yer alacağız. Kamu bankaları aracılıyla 10 bin lira tutarında, 2 yıl vadeli ve faizsiz evlilik kredisi vereceğiz. Gençlerimizin iş sahibi olabilmesi için gerek kamu gerekse özel sektörde yeni yatırımların yapılmasına imkan vereceğiz. Çünkü bir gencimiz evlilik sonrasında gerek ailesinin geçimini gerekse ev sahibi olma ve başka sosyal ihtiyaçlarını karşılama adına iyi bir işle beraber kazanca ihtiyacı vardır" dedi.

Süleyman Korkmaz, kapatılan belde belediyelerin yerleşim merkezlerine önemli oranda katkı sağladığını hatırlatarak, belediyelerin yeniden açılacağını söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Korkmaz: Evlenecek gençlerimize destek olacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER