MHP'li Müftüoğlu: Bizim iktidarımızda tüm hukuksuzluklara son vereceğiz

MHP'li Müftüoğlu: Bizim iktidarımızda tüm hukuksuzluklara son vereceğiz

MHP İstanbul milletvekili adayı Mehmet Müftüoğlu, iktidar olduklarında tüm hukuksuzluklara son vereceklerini söyledi. Müftüoğlu, "77 milyonu koruyacak ve doyuracak bir yapının iktidar olması artık zorunluluk haline gelmiştir." dedi.

Ortadoğu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve MHP İstanbul milletvekili adayı Mehmet Müftüoğlu, Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Müftüoğlu, iktidar olduklarında tüm hukuksuzluklara son vereceklerini ifade etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Almanya'da düzenlediği mitingde yaptığı konuşmayı hatırlatan Müftüoğlu, şunları kaydetti: "MHP lideri Devlet Bahçeli Almanya'da yaptığı mitingde Sayın Cumhurbaşkanının, Erdoğan sistemi bir modeli Türkiye'ye dayattığını ifade etti. Türk modeli diye bir şey yoktur. Türk modeli Başkanlık sistemi derken her türlü hukuksuzluğa imza atacaksınız, hırsızlığa göz yumacaksınız ki iddia edildiği kadarıyla söyleyeceğim kendilerine uzanacak kadar bir takım yolsuzluk ve hırsızlık iddiaları var. Bunlar ortada dururken siz Cumhurbaşkanı olacaksınız ama Cumhurbaşkanlığı yemini edipte tarafsızlığınızı ortaya koymayacaksınız, muhalefeti suçlayacak, seçim beyannamesini eleştireceksiniz ve sadece AKP'nin seçim beyannamesini savunacaksınız. Bu sizin tarafsız olmadığınızı, yanlı olduğunuzu sadece çıkarlarınız doğrultusunda hareket ettiğinizi gösteriyor."

"77 MİLYONU KORUYACAK VE DOYURACAK BİR YAPININ İKTİDAR OLMASI ZORUNLUDUR"

Türkiye Cumhuriyeti'nin bir kişiye endekslenip siyaset yapılacağı ve bu şekilde ayakta duracağı bir devlet olmadığını vurgulayan Müftüoğlu, "77 milyonu koruyacak ve doyuracak bir yapının iktidar olması artık zorunluluk haline gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti devleti, milleti 7 Haziran'da AKP'den kurtulmalıdır. Mahkemenin verdiği tahliye kararını AKP'ye darbe olarak gösteren bir başbakanımız var. Bu yapıya son vermek zorundayız. Önümüzde seçim var, millet iradesi sandığa yansıyıp AKP'ye hesap soracaksa millet de darbe suçumu işlemiş olacak. AKP'ye karşı olmak darbeye destek olmak anlamına mı geliyor." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Müftüoğlu: Bizim iktidarımızda tüm hukuksuzluklara... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER