MHP'li Oğuz: AKP'li yetkili, Mardin'de seçim işbirliği teklif etti

MHP'li Oğuz: AKP'li yetkili, Mardin'de seçim işbirliği teklif etti

Mardin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Veysi Oğuz, AK Parti Mardin il teşkilatında yetkili bir kişinin kendisine ve parti teşkilatında çalışan arkadaşlarına seçimde işbirliği gibi ahlaksız teklifte bulunduğunu iddia etti.

MHP Mardin İl Başkanı Veysi Oğuz ile MHP Mardin Milletvekili adayları Behlül Murat Maral, Kadri Çiftçi ve Mehmet Salih Karaaslan, birlikte basın toplantısı düzenledi.
Toplantıda AK Parti Mardin il teşkilatında görevli bir kişinin kısa bir süre önce kendisini arayarak iş birliği teklifinde bulunduğunu belirten İl Başkanı Veysi Oğuz, MHP'nin Mardin'de seçime girmemesi için her türlü oyunların oynandığını söyledi. Oğuz, "Kısa bir süre önce AKP'nin il başkanlığında çok yetkili biri beni arayıp seçim iş birliğine girelim teklifi ile karşıya karşıya kaldım. Bu ahlaksız teklif ile ilgili olarak gereken cevabı aldılar. AKP iktidarı, MHP'nin doğuda olmadığını iddia ediyor. Bu oyunlara rağmen bizim bölgede olmamızın ispatıdır." dedi.

MHP Mardin Milletvekili adayı Behlül Murat Maral ise seçimlere 5 gün kalmasına rağmen bölgede halen bazı sıkıntılar yaşandığını söyledi. Maral, "Nusaybin ilçesinde 4 mahallede olaylara emniyet güçleri müdahale edemiyor. Türkiye Cumhuriyeti devletinin birkaç mahalleye hakim olamaması, hükumetin eksikliğidir. MHP'yi Doğu ve Güneydoğu'da tabela partisi olarak gösteren AKP zihniyeti, ilk önce Nusaybin'de güvenlik güçlerinin bazı mahallelere neden giremediğine bir baksın." açıklamasında bulundu.
CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Oğuz: AKP'li yetkili, Mardin'de seçim işbirliği... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER