MHP'lilerden Zafer Bayramı yürüyüşü


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Zeytinburnu'nda düzenlenen kortejle kutladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93'üncü yıl dönümü sebebiyle MHP Zeytinburnu İlçe Teşkilatı öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar, ellerindeki Türk ve parti bayraklarıyla 58. Bulvar üzerinde kortej yürüyüşü yaptı. Yürüyüşe çok sayıda Zeytinburnulu da destek verdi.

Açılan Türk bayrağı arkasında yürüyen grup, sık sık 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Ne mutlu Türküm diyene', 'Vatan sana canım feda', 'Bozkurtlar burada çakallar nerede' sloganları attı. 'Milleti bölmez isteyenlerle kavgamız vardır' dövizi taşıyan grup, yürüyüşünü 58. Bulvar sonunda tamamladı.

MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Reşat Ok, burada yaptığı açıklamada, Türk milletiyle savaşarak galip gelemeyenlerin 93 yıl sonra yeni tezgah ve oyunlar kurma çabasında olduğuna dikkat çekti. Ok, "Bugün emperyalistlerle iş birliğine girişerek vatanımıza kast eden hain odaklar bilmelidir ki; uğruna dövüştükleri efendileri tarafından yüz üstü bırakıldıklarında pişmanlık ve aldatılmışlık hissinden başka hiçbir şey elde edemeyecekler, yarınlarına bir büyük utançtan başka bir şey bırakamayacaklardır. Üzerinde yaşadığımız bu coğrafyanın necip Türk milletine ihanet eden bedbahtların hazin akıbetleri ve hikayeleriyle dolu olduğunu bu meydandan bir kez ha ilan ihtar ediyoruz." şeklinde konuştu.

Grup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından olaysız dağıldı. CİHAN
<< Önceki Haber MHP'lilerden Zafer Bayramı yürüyüşü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER