MHP Milletvekili Yılmaz, biber ayıklayan kadınlara yardım etti


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, merkez Sarıçam ilçesinde partisine destek isterken, hemşehrilerinden gördüğü ilgiyle moral yükseltti. Halkın arasına karışan Seyfettin Yılmaz, salçalık biber ayıklayan, yeşil zeytin ezen kadınlara yardım etti, tepsi dolusu tatlıları vatandaşlara ikram etti.

Seyfettin Yılmaz, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, milletvekili adayları ve ilçe teşkilat yöneticileriyle Orhangazi, Kılıçlı, Esentepe mahalleri ile Kozan yolu boyunca esnaf ziyaretleri yapıp, seçimlerde partisine destek istedi.

Seyfettin Yılmaz, esnafın dertlerini dinledi, MHP'nin seçim beyannamesinde esnafa dönük iyileştirmeleri anlattı. Evlerinin önünde salçalık biber ayıklayan ve yeşil zeytin ezen kadınlarla da sohbet eden Yılmaz, MHP'li yöneticilerle birlikte bıçakla biber ayıkladı, taşla zeytin ezerek, kadınlara yardım etti. Yılmaz, seçimin kaderini kadınların belirleyeceğini kaydedip, Sarıçamlı hanımlardan ülkenin geleceğine oy vermelerini istedi.

Ziyaret durakları arasında yer alan tatlıcıda bir tepsi dolusu tatlıyı satın alan Yılmaz, yoldan geçen vatandaşlara tatlı ikramında bulundu. Kebapçı ziyaretinde de mangal başına geçen Yılmaz, kebap pişirmedeki ustalığını gösterdi. Belediye başkanlığı ve 7 Haziran'da Sarıçam'da sandıktan birinci parti olarak zaferle çıktıklarını anımsatan Yılmaz, "Sarıçam, 1 Kasım'da da Allah'ın izniyle ampulleri patlatacak. Çünkü ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin bize olan yakın ilgisi, teveccühü MHP'nin iktidarını müjdeliyor." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber MHP Milletvekili Yılmaz, biber ayıklayan kadınlara yardım... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER