MHP'den Davutoğlu'na sert tepki: Siyaset artığı, kukla...
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 29 2020
Paylaş
X Post
Davutoğlu'nun Bahçeli'ye yönelik eleştirilerine MHP'den 'Her siyaset artığının yaptığı üzere Genel Başkanımıza dil uzatma hadsizliğine müracaat etmiştir' yanıtı geldi.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'nu hedef aldı.
"Üzerine giydirilen iki beden büyük ceketle Türk siyasetinin kukla ihtiyacını gideren Ahmet Davutoğlu, bir anda kendine ruh üflendiğini zannedip kuklacısına başkaldırmış, böylece tek sermayesi olan iki beden büyük ceketinden olup dımdızlak ortada kalmıştır" diyen Büyükataman, "Bugünlerde anlattığı 'Ben Başbakanken…' ile başlayan masallarla, Neşeli Günler'in Palavra Bakanı Ziya'yı solda sıfır bırakan Davutoğlu, kırk defa tekrarladığı palavralarına dinleyici bulamayınca her siyaset artığının yaptığı üzere Sayın Genel Başkanımıza dil uzatma hadsizliğine müracaat etmiştir. Halk arasındaki ‘Davutoğlu, Başbakan olarak kalmaya devam etseydi darbeye gerek kalmayacaktı.’ şeklindeki sözü ‘Ben Başbakan olarak kalsaydım darbe şartları oluşmayacaktı.’ diye çevirmeye kalkan Davutoğlu; beceriksiz bir söz cambazı ancak ihanete alan açan nitelikli bir eleman olduğunu göstermiştir" ifadesini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türk Pasaporlarının Güvenilirliğini Sorgulatan Casusluk!2.Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama: "Milletin Malına El Uzatan Karşısında Bizi Bulur!"3.Fon Skandalı Mahkemeye Taşındı: Erdoğan, Şimşek ve Kaya Hakkında Suç Duyurusu!4.Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama: "Milletin Malına El Uzatan Karşısında Bizi Bulur!"5.Yakalandınız! Özgür Özel’den Erdoğan’a Sert Fon Yanıtı: “Hiç Eveleme Geveleme, Yakalandınız!”
6.Kozinoğlu Paylaşımı Pahalıya Patladı: Gazeteci Fatih Ergin Cezaevinde7.Eski Başyaver Ali Yazıcı’dan Erdoğan’a Şok Sesleniş: “Ben Adamlık Yaptım, Sen de Göster”8.Kılıçdaroğlu hakkında ihraç kararı9.Yandaşlar Zorda! Kafalar Karışık! Sonuna Kadar Gidilsin mi? Sistem Çöker mi?10.MASAK’ta Kritik Casusluk Soruşturması: Eski Başkan Yardımcısı Dahil 3 Tutuklama!

ERTUĞRUL İNCEKUL

ORHAN KESKİN

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türk Pasaporlarının Güvenilirliğini Sorgulatan Cas...

Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama: "Milletin Mal...

Fon Skandalı Mahkemeye Taşındı: Erdoğan, Şimşek ve...

Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama: "Milletin Mal...

Yakalandınız! Özgür Özel’den Erdoğan’a Sert Fon Ya...




