MHPli Başkan ile AKP adayı birbirine girdi

Isparta Belediye Başkanı ve MHP’nin adayı Yusuf Ziya Günaydın, miting yapacağı pazar yerinin AKP’nin Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen tarafından TIR'larla kapatıldığını iddia etti.

SHABER3.COM

Isparta Belediye Başkanı ve MHP’nin adayı Yusuf Ziya Günaydın, Halıkent Kapalı Pazar yerinde miting için kuracağı sahnenin AKP'nin Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen tarafından 3 adet TIR'la kapatıldığını iddia ederek bunu sosyal medyadan paylaştı."

3 ADET TIR, MİTİNG YAPACAĞIMIZ ALANA PARK EDİLDİ

"Günaydın, sosyal medya hesabı Facebook'tan yaptığı açıklamada, "AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen ve AK Parti Meclis Üyesi Adayı Erdal Çelik'e ait 3 adet TIR bugün akşam miting yapacağız Halıkent Kapalı Pazar yerine sahne kuracağımız alana AK Parti Belediye Meclis Üyesi Salim Nuri Güntaç ve bazı AK Parti yöneticilerinin nezaretinde park edildi. “ ifadelerini kullandı."

KAYBETME KORKUSU SEN NELERE KADİRSİN"

Günaydın, sözlerinin devamında,  “Siyasi ahlaka sığmayan bu hareketi esefle kınıyorum. Daha yönetime bile gelmeden zulüm peşinde koşan bu zihniyeti değerli Isparta halkımızın vicdanına havale ediyorum. Kaybetme korkusu sen nelere kadirsin. Her şeye rağmen sevgi kazanacak. Tüm halkımızı bu akşam 21.00'da Halıkent Kapalı Pazar yerine davet ediyorum." ifadelerini kullandı. 

<< Önceki Haber MHPli Başkan ile AKP adayı birbirine girdi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER