MHP'li isimden Bahçeli'ye tepki

"Devlet Bahçeli dün “Bizim, paralele teslim edecek bir partimiz yok!” dedi. Vay canına! Kulaklarıma inanamadım! Böyle akıl dışı bir iddiaya ördekler bile güler! Önde gelen bir MHP’liye düşüncesini sordum: Bizim Genel Başkan, konuştukça batıyor dedi" Sözcü'de yayınlanan o yazı;

MHP'li isimden Bahçeli'ye tepki


Devlet Bahçeli Bey konuştukça batıyor!

AKP’liler, başlarına taş düşse “paralel yapı”dan biliyorlar ya…
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de onlara özenip “paralel”cileri diline doladı!
Meğerse MHP’yi 80 milletvekilinden 40 milletvekiline, “Devlet Bahçeli’nin gafları değil, paralelcilerin tuzakları” indirmiş…
“Ne alâka, kel alâka” tabii ki…
Devlet Bahçeli dün “Bizim, paralele teslim edecek bir partimiz yok!” dedi.
Vay canına! Kulaklarıma inanamadım!
Kimler için diyor bunu?
Yani çığ gibi büyüyen muhalefet ve ortaya çıkan genel başkan adayları paralelci, hepsi de Fethullah Gülen’in adamları, öyle mi?
Meral Akşener, Süleyman Sazak, Ümit Özdağ, Sinan Oğan ve Koray Aydın…
MHP’de rekabet yaratan, partiye büyük bir canlılık getiren ve tam anlamıyla gerçek birer ülkücü olan bu isimlerin “paralelci” olduğuna kim inanır?
Böyle akıl dışı bir iddiaya ördekler bile güler!

*  *  *

Mahkemenin verdiği “Olağanüstü kurultay” kararını kabul etmek istemeyen Devlet Bahçeli dünkü grup toplantısında hızını alamayıp, öfke içinde kükremeye devam etti:
Milliyetçi Hareket Partisi, ayak oyunlarına, sinsi operasyonlara, ahlâksız tuzaklara hazırlıklıdır ve 47 yıllık birikimiyle her musibeti de def edecek cesarettedir.
Olağanüstü kurultay yapılmayacaktır!
Merkez Yönetim Kurulu’nun kararıyla belirlenen 18 Mart 2018 tarihini herkes sabırla beklemelidir. Kurultay, normal zamanında yapılacaktır.”

*  *  *

MHP liderinin bu sözlerinden “Ben yargı-margı dinlemem arkadaş. Bu partide kanun benim!” anlamı çıkıyor. Yani tam bir hukuk tanımazlık!
Bahçeli’nin, dünkü grup toplantısında, demokrasi kültürüyle bağdaşmayan ve hukukla uzaktan yakından ilgisi olmayan sözleri üzerine, önde gelen bir MHP’liye düşüncesini sordum:
“Bizim Genel Başkan, konuştukça batıyor!” dedi.
Sözün özü bu!

Günün Sözü
Kimse, görmek istemeyen kadar kör ve duymak istemeyen kadar sağır değildir!



<< Önceki Haber MHP'li isimden Bahçeli'ye tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER