MHP lideri Bahçeli'den Erdoğan'a dikkat çeken 5 soru

MHP lideri Devlet Bahçeli, 1 Kasım seçimleriyle ilgili partisinin bildirgesini açıkladı. Çözüm Süreci'nde terör örgütü PKK'ya hükümetin verdiği tavizlere çok sert tepki gösteren Bahçeli, Erdoğan'a çarpıcı sorular yöneltti

MHP lideri Bahçeli'den Erdoğan'a dikkat çeken 5 soru

Seçim Beyannamesi'ni Ankara'da Arena Spor Salonu'nda düzenlenen programda açıklayan Bahçeli, "Erdoğan Oslo'da terörislere af garantisiyle umutlandırmıştır. Kısaca Erdoğan, hiçbir katkısı olmadığı vatanı peşkeş çekmiştir." dedi.


ERDOĞAN'A 5 SORU

Bahçeli ardından Erdoğan'a 5 soru yöneltti: "2 Haziran 2015 tarihinde Elazığlı kardeşlerimin huzurunda, halen cevabını alamadığım şu soruları Erdoğan'a sormuştum:

"1- İmralı canisiyle mektuplaştın mı? Öcalan canisinin İmralı adasından günü birlik giriş-çıkışlarına onay verdin mi? Ve şahsen temas kurdun mu?

2- Kandil'deki PKK'lılara dinlenmesin diyerek kriptolu telefon gönderdin mi? Terör baronlarıyla telefon görüşmeleri yaptın mı?

3- Bülent Arınç'a yönelik düzmece suikast iddiasından sonra, girilen kozmik odalardan gasp edilen devlet sırları, en mahrem bilgiler kimlerin eline geçti? Şu anda Türkiye'nin güvenlik kartları hangi mihrakların kontrolündedir?

4- KCK'nın kuruluşunda katkın ve dahlin var mı?

5- PKK ve HDP'ye başkanlık karşılığında federasyon ümidi verdin mi?

Erdoğan'ın yüreği varsa, kendinden eminse, örtbas edeceği karanlık bir ilişkisi yoksa bu sorularımı cevapsız bırakmaz. 

AKP ile PKK'yı, AKP ile HDP'yi birbirinden ayırt etmek artık kolay değildir. Siyasi taktik gereğince HDP'yi eleştiren, hakaretler yağdıran, mangalda kül bırakmayan bu zihniyetin; gerçek anlamda bu terör imalatından hiçbir farkı yoktur. AKP, PKK'sız PKK'da AKP'siz bir hiçtir. Bu itibarla 1 Kasım'da AKP'nin gerilemesi, oy kaybetmesi, iktidardan olması teröre indirilecek en ciddi milli darbe olacaktır. AKP, PKK'nın hayat iksiri, diğer yanağıdır. Şehide kelle diyen, askeri zindanlara tıkan, devlete paralel eklemeler yapıp, işler ters gidince kıyameti koparan Erdoğan bölücülerin iftihar listesindedir. Türk düşmanlarının Türkiye'de iktidar olması artık milletimizin kaldıramayacağı bir zulümdür. Bu zulme çanak tutmak da zulümdür. Zulme rıza göstermek de zulüm olarak anılacaktır."
<< Önceki Haber MHP lideri Bahçeli'den Erdoğan'a dikkat çeken 5 soru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER