Michal Kadlec: Forma için elimden geleni yapıyorum


Transfer döneminin en hareketli takımı Fenerbahçe'nin Çek oyuncusu Michal Kadlec, takımda kalıcı olmak istediğini belirterek, "Forma için elimden geleni yapıyorum." dedi.

Yeni sezon çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Çek oyuncu Michal Kadlec, formayı kapabilmek için antrenmanlarda elinden geleni yaptığı söyledi. Fenerbahçe Televizyonu'nda yayınlanan "Günün Röportajı" programına konuk olan Michal Kadlec, Fatih Demirkol'un sorularını cevapladı. Yeni sezon öncesi yapılan çalışmalardan bahseden Kadlec, hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını çizdi.

Öncelikle kamp sürecine değinen Çek oyuncu, "3 gündür buradayım. Çok yoğun içerikli antrenmanlar yapıyoruz. Bu sezon geçtiğimiz yıldan farklı antrenman metodu uygulanıyor. Şampiyonlar Ligi ve lig öncesinde bu tür antrenmanlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum." dedi.

Kamp yaptıkları Düzce Topuk Yaylası Tesisleri içinse ayrı bir parantez açan Kadlec, "Çok güzel bir tesis. 3 yıldır bu tesislerde kampa giriyoruz. Burada her şey bizim için mevcut." diye konuştu.

Yaşanacak forma rekabeti ile ilgili soruya da 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, "Bu son derece normal. Her büyük kulüpte her pozisyonda yüksek kaliteli çok oyuncu olur. Yeni hoca geldi ve herkesin şansı sıfırdan başlıyor. Ben her zaman oynamak isterim. Antrenmanlarda da formayı alabilmek için elimden geleni yapıyorum. Bizi bekleyen uzun bir maraton var. Şampiyonlar Ligi'ni çok istiyoruz o olmasa UEFA Avrupa Ligi maçları var. Yine lig ve Türkiye Kupası karşılaşmaları bizleri bekliyor. O yüzden her bölgede kaliteli isimler lazım." cevabını verdi.

Hocanın oyun anlayışı ve oynatacağı sistemle ilgili konuşmak için henüz erken olduğunu söyleyen defans oyuncusu, şampiyonluk içinse şunları söyledi:

"Biz şampiyonluk duygusunu yaşamış oyuncularız. Geçtiğimiz sezonda şampiyon olmak isterdik ama olmadı. Şu anda yeni takımla yeni bir sayfa açıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk."

Şampiyonlar Ligi içinse Kadlec, "Bayer Leverkusen forması altında Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme şansı buldum. Gerçekten bambaşka atmosferi var. Harika bir duygu. Fenerbahçe ile de Şampiyonlar Ligi'nde olmak güzel olacaktır." dedi.

Taraftarlarımızın geçtiğimiz sezon yeterince tribünleri doldurması ile ilgi de Çek oyuncu, "2 yıl öncesi stadımız her maç doluydu. Geçen yıl önceki yılla kıyaslanmayacak durumdaydı. Aynı zamanda passolig sistemin zorluklarını taraftarlar gibi biz de yaşadık. Karar bu yöndeyse bunu kabul etmekten başka çare yok. Umarım bu yıl stadımız daha dolu olur." diye konuştu.

"Geçtiğimiz sezon takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıyla ilgili çevrende sorularla karşılaştın mı? sorusuna ise Kadlec, "Tabi ki bana bu yönde çevremden sorular geldi ama gerçekten şu anda o olayları anlatacak kelime bulamıyorum. Artık önümüze bakmak zorundayız." yanıtıyla sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Michal Kadlec: Forma için elimden geleni yapıyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER