'Millet İttifakı arayı açıyor'
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Şubat 10 2021
Metropoll Araştırma şirketinin anketine göre 'Millet İttifakı'na yakınım' diyenler yüzde 42.4 iken, Cumhur İtttifakı'na yakın olduğunu belirtenler yüzde 36.9 oldu.
Metropoll Araştırma şirketinin anketinin son anketi, Cumhur İttifakı'nın oy oranlarındaki düşüşü gözler önüne serdi Halk TV'de bir programa katılan Metropoll Araştırma'nın kurucusu ve yöneticisi Özer Sencar “Millet İttifakı arayı açıyor” dedi.
“Hangi ittifaka daha yakınsınız? AK Parti ve MHP'nin yer aldığı Cumhur İttifakı mı? CHP ve İYİ Parti'nin yer aldığı Millet İttifakı mı?” sorusuna yüzde 42.4 oranında “Millet İttifakı'na daha yakınım” yanıtı verildiğine dikkat çeken Sencar bu farkın ilk defa bu kadar çok açıldığını söyledi.
Türkiye'nin en büyük probleminin ekonomi olduğunun altını çizen Özer Sencar İktidarın kan kaybının sürdüğünü hatırlattı.
Ünlü anketçiye göre iktidarın düşüşünde Muhalefetin pek bir payı olmasa da son zamanlarda muhalefet liderlerinin tavrının doğru yolda bir ilerleme .
Millet İttifak'ının aday seçiminde hata yapmaları halinde Erdoğan'ın yeniden seçilebileceğine dikkat çeken Sencar Erdoğan'ın kaybedecek algısının halk arasında daha da yayılmaya başladığını söyledi
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı5.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







