Milletvekili Tümer, taksici esnafıyla buluştu


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, hiçbir yılgınlığa meydan vermeden CHP ve Türkiye'nin gelişimi ve büyümesi için mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Meclis çalışmaları dışında tüm zamanını Adana'da geçiren Tümer, bu kapsamda Havaalanı Birlik Taksi Durağı Başkanı Umut Baykan ve taksici esnafıyla buluştu. Havaalanında çalışan taksicilerin şehre gelen yerli ve yabancı konukların ilk algısı açısından önemli olduğunu söyleyen Tümer, kılık kıyafet, tertip ve düzenleriyle dikkat çeken Birlik Taksi çalışanlarına teşekkür etti.

Zülfikar İnönü Tümer, taksicilerin ardından CHP Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan'la birlikte CHP Karataş İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilen Oben Ersan Aygün ve Yönetim Kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundu. Karataş'ın Adana'nın turizm potansiyeli açısından önemli bir ilçe olduğuna işaret eden Tümer, "Hep birlikte daha çok çalışacağız. Partimizin, Adana'nın ve ülkemizin gelişimi için mücadele edeceğiz." dedi.

Milletvekili Aydın Uslupehlivan da hem Karataş'ın hem de diğer tüm ilçelerin kalkınması için çaba sarf edeceklerini belirtti. Milletvekilleri Tümer ve Uslupehlivan, ilçede hayatını kaybeden bazı vatandaşların ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulunduktan sonra Karataş Dolmuş Kooperatifi üyeleriyle bir süre sohbet etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Milletvekili Tümer, taksici esnafıyla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER