Milli kürekçiyi bıçaklayan saldırgan yakalandı

GALATASARAY'ın milli kürekçisi, Rio olimpiyatlarına katılma kotası alan 22 yaşındaki Enes Kuşku ile arkadaşı 23 yaşındaki Mücahit Sağlık'ı bıçaklayan 23 yaşındaki Sezer Şahin İstanbul Pendik'te yakalandı.

Milli kürekçiyi bıçaklayan saldırgan yakalandı

Sezer Şahin'in aralarında "Çıkar amaçlı suç örgütü" üyeliği de olmak üzere 5 suçtan kaydı bulunduğu belirlendi. Sakarya polisi olaya karışan 2 kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Önceki gün, Sakarya'nın Söğütlü İlçesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre Enes Kuşku idaresindeki 54 AF 676 plakalı otomobil yolda ilerlerken bir otomobil önlerini kesti. Otomobilden inen 3 kişi, Enes Kuşku'dan farlarını söndürmesini istedi. 3 kişi, Enes Kuşku ve otomobilde bulunan 4 arkadaşı ile tartıştı. 3 kişi, Enes Kuşku ile 23 yaşındaki Mücahit Sağlık'ı bıçaklayarak olay yerinden kaçtılar. Yaralanan Enes Kuşku ile Mücahit Sağlık Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Enes Kuşku daha sonra İstanbul'da bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Enes Kuşku'nun aracının üzerinden alınan parmak izleri sonucu Sezer Şahin'in kimliği belirlendi. Ayrıca, kameralardan olayda kullanılan aracın plakası belirlenerek, aracın İstanbul'dan kiralandığı tespit edildi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri aralarında "çıkar amaçlı suç örgütü üyeliği" dahil 5 ayrı suçtan kaydı bulunan Sezer Şahin ile arkadaşları 23 yaşındaki E.N. ile 23 yaşındaki S.B.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Adapazarı'ndan İstanbul'a giden bir ekip Sezer Şahin'i dün akşam Pendik'te yakalayarak Adapazarı'na getirdi. Polis, E.N. ile S.B.'yi yakalamak için ise çalışmalarını sürdürüyor.

Emniyetteki işlemlerin ardından Sezer Şahin adliyeye sevk edildi. İfadesinde milli sporcu ile uzun farlarla gelmesi nedeniyle tartıştıklarını söyleyen Sezer Şahin, "Gece saat 02.00'de iki arkadaşımla Karasu'dan dönerken, bir araç arkadan uzun farlarla geliyordu. Dörtleri yakarak uyardım. Ancak devam ettirdi. Aracı durdurunca da tartıştık ve bu olay oldu" dedi. Şahin bıçakladığı kişinin milli sporcu olmadığını söylediği öğrenildi.

<< Önceki Haber Milli kürekçiyi bıçaklayan saldırgan yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER