Milli Takım'ın 'renkli destekçisi' DYO ile sponsorluk anlaşması


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile boya sektörü firmalarından DYO, imzaladığı anlaşmayla A Milli Takımı destekçileri arasına katıldı.

Milli Takıma, EURO 2016 Fransa öncesi sponsor desteği. TFF ve DYO Boya Fabrikaları A.Ş., arasındaki imza töreni, ay yıldızlı takımın İsveç ile oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını yaptığı Antalya RegnumCarya Golf &Spa Resort'da gerçekleşti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli takım teknik kadrosu ve futbolcuları, DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran ile DYO Pazarlama Direktörü Melek Soklangıç Dinçer'in katıldığı törenle sponsorluk anlaşması gerçekleştirildi.

DYO'yu Milli Takımın 'En Renkli Destekçisi' yapan anlaşmayı TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Genel Müdür Serdar Oran birlikte imzaladı. İmzaların atılmasının ardından Yıldırım Demirören, Serdar Oran'a Milli Takım formasını hediye etti.

"TÜRKİYE ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR"

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, Milli Takım'ın büyüdüğünü ve bu sayede desteklerin de arttığını söyledi. Bu şekilde anlaşmalar sayesinde Türkiye A Milli Takımı'nın değerinin her geçen gün arttığını ifade eden Demirören, "Bugün imzalanan sözleşme aynı zamanda Milli Takımımızın EURO 2016 Fransa bütçesine de bir destektir." dedi.

Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini ve birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Demirören, DYO markasına ve yöneticilerine böyle bir dönemde milli takım ruhuna sahip çıktıkları için teşekkür etti.

DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran, milyonların kalbine taht kuran milli takımın destekçileri arasında yer almaktan gurur ve onur duyduklarını belirtti. Kırmızı beyazlı renklere aşklarının sonsuz olduğunu kaydeden Serdar Oran, "Bizlere yepyeni heyecanlar yaşatacaklarına olan inancımla milli takımımıza EURO 2016 yolculuğunda başarılar diliyorum." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Milli Takım'ın 'renkli destekçisi' DYO ile sponsorluk... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER