Milli Takım'da deprem!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 26 2016
A Milli Takımımızın 31 Ağustos'ta Antalya'da Rusya'yla yapacağı özel müsabakanın ve 5 Eylül'de deplasmanda Hırvatistan ile 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda oynayacağı maçın aday kadrosu açıklandı. Fatih Terim kadroda büyük bir sürpriz yaparak 6 büyük oyuncuyu kadroya dahil etmedi.

6 büyük oyuncu yok!
Kadroda Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Hakan Balta gibi isimlerin olmaması dikkat çekti.
Terim Galatasaray’dan sadece Serdar Aziz’i çağırdı. Ahmet Oğuz, Cengiz Ünder, Enes Ünal ve İrfan Can Kahveci gibi genç isimlerin varlığı dikkat çekti.
Türkiye ve Rusya 31 Ağustos 2016 Çarşamba günü Antalya Stadyumu’nda saat 21.15’te karşı karşıya gelecekler.
İşte Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Rusya kadrosu:

A Milli Takım kafilesi, 2 Eylül Cuma günü saat 15.30'da Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşma için Antalya Havalimanı'ndan Zagreb kentine seyahat edecek. Türkiye Futbol Direktörü Terim, 4 Eylül Pazar günü saat 18.00'de (TSİ 19.00) karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Maksimir Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek.
A Milli Takım, Hırvatistan maçının hemen ardından Türkiye'ye dönecek.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu2.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı3.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi4.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı5.İran protesto: Trump'tan tehdit, Hamaney'den rest
6.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı7.Emniyet Müdürü, eşine, şöförlü çakarlı araç tahsis etmiş!8.Halep'te gerilim! Valilik binası insansız hava aracıyla vuruldu9.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!10.ABD'de protesto dalgası: 50 eyalette binler sokağa çıkıyor
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







