Milyonluk vurgun yapan telefon dolandırıcılarına suçüstü


İzmir'de, kendini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan altı zanlı suçüstü yakalandı. Bu yolla milyonluk vurgun yaptıkları belirlendi.

Bornova ilçesinde M.G. (53) isimli kadının, kendisini polis ya da savcı olarak tanıtan şahıslar tarafından dolandırılmaya çalışıldığını söylemesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Düzenlenen operasyonla S.A. (42) ve M.S.E. (28), M.G.'nin evinden altınları almaya gittikleri sırada yakalandı. Ardından da iki zanlının, mağdurlardan aldıkları altınları teslim edeceği A.A. (32), almaya geldiği sırada gözaltına alındı. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, şüphelilerle birlikte hareket eden M.K. (30), İ.A. (50) ve M.C.B. (29) isimli şahısları da yakaladı.

Zanlıların, çeşitli tarihlerde Bornova'daki bir parkta F.S.'nin 100 bin dolar dolandırılması vakasında keşif yaptığı, Konak ilçesinde G.İ.'nin 30 bin TL, Karşıyaka ilçesinde S.B.'nin 2 bin 350 TL para ve 15 bin TL değerinde ziynet eşyasının, Karşıyaka'da G.K.'nin 460 bin TL, Konak'ta M.C.'nin 50 bin TL dolandırılması vakalarına karıştıkları tespit edildi. İşlemleri tamamlanan zanlılar S.A., M.S.E., A.A., M.K., İ.A. ve M.C.B., mahkeme tarafından tutuklandı.telefon-dolandiricilarina-sucustu-1971083.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Milyonluk vurgun yapan telefon dolandırıcılarına suçüstü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER