Minik Su Peri'den acı haber

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, geçen Anneler Günü'nde geri manevra yapan bir kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra beyin ölümü gerçekleşince bağışlanan organları zarar gördüğü için alınamayan 1.5 yaşındaki Su Peri Kurşun yaşamını yitirdi.

Minik Su Peri'den acı haber

Geçen 8 Mayıs'ta Kuşadası'nda bir yakınlarını ziyaret için geldikleri Didim'in Mersindere Mahallesi'nde, Su Peri Kurşun'a geri manevra yapan pazarcı Zeynel Abidin Güneş'in kullandığı 33 PA 048 plakalı kamyonet çarptı.

Ağır yaralanan minik kız, Anneler Günü'nde İzmir Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların müdahalelerine rağmen 4 gün sonra Su Peri'nin beyin ölümü gerçekleşti.

Doktorların durumu bildirdiği Kuşadası'nda Mobilya Mağazası işleten baba Okan Kurşun ve anne Yelda Kurşun, tek çocuklarını kaybetmenin acılarını yüreklerine gömüp, organlarını bağışladı.

Ancak, kazada aşırı zarar gördüğü organları alınamayan Minik Su Peri, yaşamını yitirdi.

Baba Okan Kurşun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Canım kızım hayat mücadelesini kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun. Son görevini yerine getirmek isteyen tüm dostlarımıza ve sevenlerimize tarihi bildirmeye gayret göstereceğiz. Kızım için dualarınızı eksik etmeyin. Allah hiç kimseye evlat acısı vermesin. Allah kimseye acılarını göstermesin" dedi.

Kazanın ardından gözaltına alınan kamyonet sürücüsü Zeynel Abidin Güneş'in ifadesinin arından serbest bırakıldığı belirtildi.

<< Önceki Haber Minik Su Peri'den acı haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER