Mısır'da büyük skandal: Turistler vuruldu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Eylül 14 2015
Mısır'da polis ve askeri güçler, içinde Meksikalı ve Mısırlı turistlerin bulunduğu konvoya yanlışlıkla ateş açtı. 12 turist öldü, 10'u ise yaralandı.

Mısır İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bu gece polis ve askerlerden oluşan bir ekip, ülkenin batısındaki çöl bölgesinde terörist unsurları takip ederken, yanlışlıkla Meksikalı bir turist konvoyu olan 4 tane araca nişan alıp ateş açtı. Meksikalı ve Mısırlı turistlerden oluşan 12 kişi öldü. 10 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Turist araçlarının yasak bir bölgeye nasıl ve neden girdiği soruşturuluyor" denildi. Olayla ilgili başka detay verilmedi.
Radikal selefi IŞİD örgütü, dün Twitter'dan yaptığı açıklamada, Mısır'ın batısındaki çölde ordunun düzenlediği bir saldırıyı geri püskürttüklerini iddia etmişti.
Radikal selefi IŞİD örgütü, dün Twitter'dan yaptığı açıklamada, Mısır'ın batısındaki çölde ordunun düzenlediği bir saldırıyı geri püskürttüklerini iddia etmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!2.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!3.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!4.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'5.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı
6.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı7.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı8.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!9.Cem Küçük Erdoğan'ın arkasından iş çevirmiş: 'Büyük fırsat, Ekrem Bey kaçırmasın'10.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







