Mizahçılardan Demirtaş'a ilginç sürpriz

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, mizahçılarla bir araya geldi.

Demirtaş'tan gazozlu açılış

Sohbet havasında geçen toplantıda mizahçılar Selahattin Demirtaş’a gazoz açılışı yaptırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sürekli açılış yapmasına göndermede bulunan Demirtaş, “HDP olarak aslında partinin ismini söylemeyeyim gönlümde yatıyor da, tarafsızlığım bozulmasın diye.” ifadelerini kullandı.
Selahattin Demirtaş, öğle saatlerinde Beyoğlu’nda bulunan Cezayir Lokantası’nda mizahçılarla bir araya geldi. Mersin mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sürekli açılış adıyla yaptığı mitinglere göndermede bulunan Demirtaş’ın ‘Gazoz açacaksanız Cumhurbaşkanını arayın gelir açar’ sözleri nedeniyle mizahçıların sürpriziyle karşılaştı. Demirtaş, yerine oturduğu sırada masaya üzerinde ‘Açılış’ ve ‘Büyük Açılış’ yazan iki gazoz getirildi. Gazozları gören Demirtaş, gülerek yanıt verdi. 

Gazozların açılışından önce bir konuşma yapmak istediğini söyleyen Demirtaş, “HDP olarak aslında partinin ismini söylemeyeyim gönlümde yatıyor da, tarafsızlığım bozulmasın diye. Büyük hizmetler yaptık memlekete tabi ki açmakta bizim hakkımız en azından arkadaşlarla birlikte bugün bu büyük açılışı da gerçekleştirelim sizde yardım ederseniz? Memlekete hayırlı uğurlu olsun. Ya Allah Bismillah. Bazı açılışlar zor olur işte.” dedi.


<< Önceki Haber Mizahçılardan Demirtaş'a ilginç sürpriz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER