Mobeselere yansıyan kazalar 'pes' dedirtti


Yurdun bir çok yerinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen trafik kazaları mobese kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Türkiye genelinde meydana gelen trafik kazaları mobese kameralarına yansıdı. Kazalarda yaya ve araç sürülerinin dikkatsizliği gözler önüne serildi.

Eskişehir'de meydana gelen iki kazada, yayaların dalgınlığı pahalıya mal oldu. Görüntülerde, yola dikkatsiz şekilde çıkan iki yayaya bir otomobil çarpıyor. Kazanın etkisiyle yayaların yaralandığı görülüyor. Eskişehir de başka bir kazada ise sol tarafa dikkatsiz şekilde dönen otomobile tramvay çarpıyor.

İzmir'de ışık ihlali yapan otomobiller çarpıştıktan sonra yön levhalarını da kırarak ancak durabiliyor. Yine İzmir'de ışık ihlali yapan yayalar, yaptıkları hatanın bedelini ağır ödüyor. Görüntülerde yayalar, hızla gelen otobüsün ve otomobilin altında kalıyor. Mobesler, İzmir'de bu sefer bir ambulansın karıştığı kazayı kaydediyor. Süratli seyreden ambulansa bir otomobil çarpıyor, çarpışmanın şiddeti ile ambulansın devrildiği görülüyor. Vatandaşlar, devrilen ambulansın altında kalmaktan son anda kurtuluyor. Yine görüntülerde ışık ihlali yapan otomobile motosiklet çarpıyor. Kameralara takılan başka bir kazada ise son sürat gelen otomobil, trafik ışığını kırıp öyle durabiliyor.

Mobeselerin Kastamonu'da son kaydettiği görüntülerde ise motosiklet ile minibüs çarpışırken, başka bir kazada ışık ihlali sonucu iki otomobil kafa kafaya çarpışıyor. CİHAN
<< Önceki Haber Mobeselere yansıyan kazalar 'pes' dedirtti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER