Motosikletli kuryeler, şehidin evini ziyaret etti


Ankara Motosikletli Kuryeler Derneği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Ankara'da bulunan motosikletli bir grup, önce şehit Uzman Çavuş Barış Akın'ın Keçiören ilçesindeki evini sonra da Cebeci Askeri Şehitliği'ni ziyaret ederek şehitler için dua etti.

Ankara Sıhhiye'de bir araya gelen yüzlerce kurye Türk bayrakları eşliğinde buradan yola çıkarak şehit olan Uzman Çavuş Barış Akın'ın Keçiören ilçesinde bulunan evine gitti. Burada Türk bayrağı açan grup, burada yapılan duanın ardından Cebeci Askeri Şehitliği'ne gitti. Şehitlikte yapılan duanın ardından grup, sessizce dağıldı.

Grup adına açıklama yapan Ankara Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Yakup Sağlam, 2007'den beri bu tür etkinlikleri yaptıklarını, 100 kişi ile başladıklarını şu an 500 kişiyi geçtiklerini söyledi. Sağlam şöyle devam etti: "Bugün Motosikletli Kuryeler Günü olduğu gibi aynı zamanda 30 Ağustos Zafer Bayramı. Biz bu bayramı kutlarken şehitlerimizi anıyoruz. Gidip şehit evlerini ziyaret ediyoruz. Bunları yapmaktan gurur duyuyoruz. Bundan sonra her yıl Türkiye'de motosikletli kuryeleri bir araya getirmek istiyoruz. En güzelini başaracağız ve şehitlerimizi anacağız." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Motosikletli kuryeler, şehidin evini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER