Mourinho Fenerbahçe'ye övgü yağdırdı

Manchester United menajeri Jose Mourinho, yarınki Fenerbahçe maçı öncesinde basın toplantısı yaptı. Portekizli teknik adam, ligde alınan sonuçların Fenerbahçe'nin kalitesini yansıtmadığını, rakiplerinin tecrübeli bir teknik adamın liderliğinde kaliteli bir ekipten oluştuğunu söyledi.

Mourinho Fenerbahçe'ye övgü yağdırdı

UEFA Avrupa Ligi A Grubu üçüncü maçında yarın akşam temsilcimiz Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Manchester United'da, menajer Jose Mourinho bir basın toplantısı düzenledi. Dünyaca ünlü teknik adam, Fenerbahçe'nin ligde aldığı sonuçlara karşın kaliteli bir ekip olduğunu ve bu nedenle yarınki maçın da oldukça zorlu geçeçeğini ifade etti.

Old Trafford Stadyumu'nda basın mensuplarının karşısına geçen Portekizli çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:

"Son 5 maçtır yenilmiyoruz"

"Takımda bazı şeyleri yoluna koymaya başladık, bunun neticesinde oynadığımız son 5 maçta yenilmedik. Bizim takımımızda sadece iyi oyuncular yok, aynı zamanda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. İyi bir takım olmanın en önemli niteliklerinden biri de budur bence."

"Zor bir karşılaşmaya çıkacağız"

"Bizim için oldukça zor bir haftayı geride bırakıyoruz. Pazartesi oynadık, Perşemde oynayacağız, Pazar günü tekrar bir maça daha çıkacağız. Ligdeki diğer takımların durumunu biliyoruz ve farklı maçlara farklı taktikler uyguluyoruz. Elbette bu maça da en uygun şekilde hazırlanıyoruz. Ancak zor bir mücadele olmasını bekliyoruz."
<< Önceki Haber Mourinho Fenerbahçe'ye övgü yağdırdı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER