Moussa Sow şaştı kaldı: Fenerbahçe'de...

17 milyon Euro'ya Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Al Ahli'ye satılan Moussa Sow, yeni takımı ile Fenerbahçe'yi karşılaştırdı.

Moussa Sow şaştı kaldı: Fenerbahçe'de...

Senegalli futbolcu, oynadıkları maçlarda tribünlerin boş kalmasının kendisini şoke ettiğini söyledi.

Fenerbahçe'den ayrılan ve 17 milyon Euro'luk bonservisle Al Ahli'nin yolunu tutan Senegalli futbolcu Moussa Sow, Birleşik Arap Emirlikleri basınına açıklamalarda bulundu.

Kulüpteki ilk izlenimlerinin olumlu olduğunu belirten Sow, "Yeni kulübümden çok etkilendim. Kulüp kaliteli, yönetim öyle ve Teknik direktör de aynı şekilde... Çok fazla kaliteli oyuncu var. Ben de burada olmaktan mutluyum. Önceden Al Ahli'de önemli isimler olduğunu biliyordum. Şimdi burada iyi sonuçlar almak, kupalar kazanmak ve şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri Lig Kupası mücadelesinde Al Shaab Sharjah ile 1-1 berabere kaldıkları maçta tribünlerin boş olmasından etkilenen Sow, hayal kırıklığından bahsetti.

"FENERBAHÇE'DE 40-50 BİN SEYİRCİ ÖNÜNDE OYNARDIK"

Tecrübeli futbolcu, "Arap Körfezi Kupası maçında şok oldum. Statta 2 bin ya da 3 bin taraftar vardı. Fenerbahçe'de 40-50 bin seyircinin önüne çıkıyordum. Şu anda burada da taraftarlar beni destekliyor. Bu benim için büyük zevk. Bir sonraki maça da hazırım ama benim problemim sıcaklık. Burası gerçekten çok sıcak ve alışmaya çalışıyorum" diye konuştu.

(sporx)
<< Önceki Haber Moussa Sow şaştı kaldı: Fenerbahçe'de... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER